Предлагаме ви най-добрите начини за премахване на брадавици и папиломи

...
Предлагаме ви най-добрите начини за премахване на брадавици и папиломи
Коментари Харесай

Премахнете брадавици и папиломи бързо и лесно с тези средства

Предлагаме ви най-хубавите способи за унищожаване на брадавици и папиломи по натурален метод, без болежка и странични резултати.

Джинджифил

Нарежете малко джинджифил и го поставяйте върху засегнатата област на кожата в продължение на 5 минути, 2 пъти дневно, а след седмица брадавиците ви ще намалеят и ще изчезнат, и още веднъж ще имате гладка кожа.

Семена от сминдух

Семената от сминдух съдържат мощни антиоксиданти, които подтикват премахването на мъртвите кожни кафези, в това число брадавици, папиломи и други кожни проблеми. Накиснете 1 супена лъжица семена в 100 мл преварена вода, оставете да се накисне и под формата на компрес поставете на проблематичното място. Можете и просто да изплаквате засегнатата област с памучен тампон, пропит с тази вода 3-4 пъти всеки ден.

Чесън

Нарязаният чесън, когато се ползва върху брадавици, оказва помощ естествено да се отървете от тях. Нанасяйте 1-2 пъти дневно до цялостно облекчение.

Рициново масло

Рициновото масло, смесено със сода за самун и употребявано като мас, може да бъде чудесно естествено средство за лекуване на брадавици и папиломи. Нанасяйте върху засегнатата област за 10 минути 2 пъти дневно в продължение на 1 седмица.

Ябълков оцет

Накиснете памучен тампон с ябълков оцет и го поставете върху брадавицата или папилома. Това може да аргументи леко чувство за парене, само че оставете да работи по този метод няколко минути и по-късно изплакнете. Правете това 3 пъти дневно в продължение на седмица вашите брадавици и папиломи ще изчезнат.

Бананова кора

Банановата кора е друго дейно средство за лекуване на брадавици и папиломи. Отрежете малко парче, поставете го върху засегнатата област и го фиксирайте. Оставете да работи цяла нощ.

Сок от лимон

Лимоновият сок е добър източник на лимонена киселина, която оказва помощ за унищожаване на брадавици и папиломи. Просто нанесете малко лимонен сок върху засегнатата зона и изплакнете с вода, когато изсъхне. Нанасяйте 3-4 пъти дневно в продължение на няколко дни. Не използвайте, в случай че излизате на слънце.

Витамин Е

Витамин Е е едно от най-хубавите естествени средства за всички кожни проблеми. Изстискайте витамина от капсулата върху брадавиците и масажирайте деликатно, правете това 2-3 пъти на ден, до момента в който брадавицата изчезне.

Вижте още: Домашен лек за бъбреци – ето рецептата, която ме избави

Тиксо

Това може да изглежда необичайно, само че доста хора са се опитвали да употребяват тиксо като просто решение за битка с брадавиците. Просто нанесете малко парче тиксо върху брадавицата и го оставете за 7 дни, това ще спре притока на хранителни вещества в брадавицата и ще я накара да „ почине “.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР