предлага и винаги е предлагал многобройни начини за скриване на

...
предлага и винаги е предлагал многобройни начини за скриване на
Коментари Харесай

Ето защо не може да се вярва на стриймърите и блогърите или кой се намира от другата страна на екрана

предлага и постоянно е предложил многочислени способи за скриване на самоличността от публиката. Във времената, когато бяха известни форумите и ICQ, да се престориш на различен човек бе напълно елементарно, тъй като общуването ставаше единствено благодарение на текст. Днес множеството блогъри демонстрират себе си в действително време, само че това напълно не значи, че на тези видеа феновете виждат нещо същинско. При това няма значение дали се гледа авансово квалифициран клип или това е стрийм в действително време. Ето няколко образеца, които доста добре демонстрират по какъв метод даден човек може да се показа за различен и да заблуди една голяма публика.

Първият от тези персонажи е известната през 2019-та година влогърка от, която наричаше себе си „Ваше Височество Цяо Билуо“ (Qiao Biluo). Зрителите, които постоянно участваха на нейните директни излъчвания, виждаха на екрана младо и доста съблазнително момиче. Нейният глас бе описван като гальовен и лековит, а самата тя се считаше от своите почитатели за „Милата богиня“.

До първия срив на системата, при който за първи път се изключи софтуерния филтър за проявление на лицето и потребителите видяха пълничка жена на междинна възраст. Самата влогърка видя случилото се едвам откакто нейните почитатели всеобщо започнаха да напущат VIP залата. Абонатите по принцип се знаели, че тя употребява маска, само че не са и подозирали че разликата е толкоз огромна и дълго време са ѝ изпращали дарения, като неведнъж сумата е стигала $15 хиляди.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР