Преди повече от три десетилетия създадохме Медина Мед® като малка

...
Преди повече от три десетилетия създадохме Медина Мед® като малка
Коментари Харесай

"Медина Мед" - от малка семейна фирма до лидерски позиции при вноса и продажбата на гуми

Преди повече от три десетилетия създадохме " Медина Мед " ® като дребна фамилна компания, само че с огромна упоритост и цел - да предоставяме най-качествената услуга при сервизирането и продажбата на гуми. През далечната 1991 година стартирахме работа единствено с 5 чиновници, а през днешния ден броят им към този момент надвишава 250. Днес " Медина Мед " ® е измежду най-големите вносители на гуми за леки, лекотоварни, 4х4 коли, тежкотоварни, агро- и индустриална техника в България.

През годините успяхме да изградим и продължаваме да надграждаме партньорско съдействие със международни водещи производители: NOKIАN, MICHELIN, CONTINENTAL, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, KLEBER, BFGOODRICH, TIGAR, BARUM, SEMPERIT, GENERAL TIRE, VIKING, FULDA, DEBICA, DIPLOMAT, CEAT, TAURUS, GTK и други В " Медина Мед " ® сме тясно профилирани и в сегмента " гуми за селскостопанска и агроиндустриална техника ". Ние сме публични представители на необятно портфолио от марки - MICHELIN, NOKIAN, CONTINENTAL, TAURUS, BKT, CEAT, GTK. Ние сме водач и иноватор в сегмент " регенерат на гуми за тежкотоварни коли, агро- и индустриална техника " в България.

Още през 1996 година стартирахме първото произвеждане - регенерат по технология на KRAIBURG. От 2015 година притежаваме извънредни права и от концерна MICHELIN за продажба на гуми в тежкотоварния сегмент.

През 2021 година изградихме нов съвременен складово-логистичен център за гуми в София. Това ни разреши да отговорим на високите упования на нашите клиенти към усъвършенствана логистика.
Реклама
" Медина Мед " ® постоянно е била водач и иноватор в бранша за гуми в България. Затова сме измежду първите, които създадохме онлайн магазин за гуми още през 2010 година. Днес е един от най-сигурните и съвременни функционално онлайн магазини, като се посещава от над 1 милион консуматори годишно.

е първият ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ГУМИ в България, сертифициран по стандарти и условия на Continental.

Ние сме съвременна компания и гледаме към бъдещето на бизнеса ни, само че ценим и се грижим и за бъдещето на природата. Точно по тази причина сме съоснователи на " Екомедиана Рисайклинг ". Целта на компанията е построяването на устойчива система за разделно събиране и оползотворяване на излезлите от приложимост гуми посредством механично преработване до крайни първични материали, служещи за производството на нови произведения. Това ни разрешава да реализираме 100% преработване на излезли от приложимост гуми.

Изградихме съвременна индустриална инфраструктура, където правим първокачествен регенерат, както и сертифициран ремонт на индустриални гуми с материали и технология на " TIP-TOP Германия ".
Реклама
В устрема ни за непрестанно развиване през 2020 година сполучливо внедрихме и стартирахме първото по рода си за Балканския полуостров новаторско произвеждане на тежкотоварни гуми топъл регенерат с марката REMEDINA. Това ни разрешава да произвеждаме гуми за тежкотоварни транспортни средства, които са аналог и не отстъпват по качество, показване и резултати на международните водещи производители.

С взор към потребностите на нашите клиенти ние изградихме най-голямата мрежа от модерни сервизи за гуми в България, сертифицирана по стандарти и условия на Michelin Quality Centre. Сервизните ни центрове са комфортно ситуирани в най-големите градове на страната: София, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Велико Търново. Разширихме наличието си и в Европа, като отворихме сервизната ни база за тежкотоварни гуми в Барселона, Испания.
" Медина Мед " ® - професионален сервиз гуми от 1991 година. Свързани публикации Сътресенията във веригата на доставки трансформират автомобилната промишленост 24 юни 2022, 06:14 Най-динамичните търговци с коли, елементи и сервиз: За ремонт и нови гуми на колата рецесия няма 8 февруари 2022, 14:42 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР