Преди около 40 години пътнически самолет, по думите на очевидци,

...
Преди около 40 години пътнически самолет, по думите на очевидци,
Коментари Харесай

Самолет изчезва и се появява. Яма във времето?

Преди към 40 години пътнически аероплан, по думите на очевидци, изчезва от погледа след началото на снижаването над Националното летище във Вашингтон (днес то носи името на Роналд Рейгън).

Работниците на летището незабавно извикали спешните бригади. Те решили, че самолетът по неведоми аргументи се е отклонил от курса и е допустимо да се е разрушил някъде в покрайнината. Когато избавителните коли се насочили съм пистата, над която видели самолета за финален път, той още веднъж се появил над главите им.

Самолетът липсващ и се появил след 10 минути. Часовниците в самолета, както и тези на пасажерите, били изостанали тъкмо с 10 минути. Хората, намиращи се в салона, въобще не забелязали този „ скок “ във времето. Те гледали през илюминаторите пистата и внезапно, като че ли от въздуха, се появили аварийно-спасителни коли.

С проучване на случая се занимавал Мартин Кейдин (1927–1997 г.). Той бил експерт в региона на авиацията и астронавтиката и постоянно съветвал НАСА, защото добре познавал историята на галактическата организация. Кейдин бил също и публицист фантазьор. По една от най-известните му книги – „ Киборг “ е сниман филмът The Six Million Dollar Man.

Малко преди гибелта си Кейдин споделя непубликувани елементи от своето следствие с Лойд Ауербах, специалист по парапсихология. Ауербах разказал пред Epoch Times, че хора, облечени в костюми – несъмнено, не мъже в черно, с усмивка отбелязал откривателят – бързо се придвижили в колона по пистата. След това седнали в самолета и взели обстановката под собствен надзор.

Ако предположим, че там в действителност се е образувала яма във времето, то какви може да са обясненията?

„ Идеята за пътешестване във времето не чак толкоз паранормална. Подобно събитие може да съществува и на физическо равнище “, отбелязва Ауербах.

„ Концепцията на времето е в това, че то непрекъснато се трансформира. Всъщност ние въобще не знаем какво съставлява то. Макар че разбираме, че времето е релативно разбиране “, прибавя парапсихологът. Например изменението на скоростта и гравитацията може да окаже въздействие на времето. Засега такива неща се случват единствено в най-необичайни условия и те не променят мощно времето. И до момента не е ясно по какъв начин нормално кацане на аероплан е довело до загуба на цели 10 минути.

Но физиката ни подсказва, че съществуват пояснения, просто още не сме ги разкрили. Кейдин е документирал още един случай на напредване във времето. Атомните часовници на атола Куаджалейн (коралов остров в Тихия океан) внезапно по незнайни аргументи престанали да се синхронизират с другите атомни часовници за няколко секунди.

Известно време Ауербах преподавал в университета „ Кенеди “ и е подчертал внимание върху въпросите за пътешествията във времетои времевите ями. Някои прегледани от него теории са свързани с въпросите за гравитацията и за червеевите дупки (тунели, свързващи отдалечени обекти в пространството). Но по думите му последните се явяват микроскопични, в случай че въобще съществуват. Затова червеевите дупки не могат да обяснят изгубването на цялостен аероплан.

„ Хора от целия свят описват за времеви ями и странни истории за премествания във времето – прибавя Ауербах. – И някои от тях може да се окажат истина. Но тогава истина ще бъде и това, че сходни случаи не се явяват свръхестествени или паранормални, а съставляват всекидневно събитие на природата. “

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР