Преди няколко дни ви информирахме какви любовни двойки са се

...
Преди няколко дни ви информирахме какви любовни двойки са се
Коментари Харесай

Буря в Игри на волята! Тези СНИМКИ издадоха пламналата люб...

Преди няколко дни ви информирахме какви любовни двойки са се образували от последния сезон на " Игри на волята ". Георги и Фейгин признаха връзките си, само че в този момент получихме удостоверение и от други двама участници.

Появиха се фрагменти на Мирела и Валери, които издават тяхната непосредственост. След привършване на снимачния сезон те останали на морето, дружно с другата двойка в шоуто, с цел да се опознаят по-добре. 



Мирела зарадва почитателите си с няколко сторита от завършилото лято и незабавно ни направи усещане, че синът на Мария Гроздева участва на всички места. На един от фрагментите се вижда по какъв начин катери една канара, с цел да направи мечтаната фотосесия на обичаната си. 

Отношенията на Мирела и Валери стават под носа на нейния бивш приятел Лефтеров, който също взе участие в " Игри на волята ". Двамата се разделили два месеца преди влизането си в шоуто, само че на екран изглеждаше по този начин, като че ли имат късмет да сее съберат. Поне първоначално, до момента в който Мирела не хлътна до уши по Валери.



От сторитата на Мирела съдим, че всички отпаднали по-рано участници са прекарали дружно последните летни дни. Ако разчитаме на логиката, то Мирела, Валери, Фейгин. Георги, Гого и Илиян не стигат до край, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР