Преди една година тук, на тази поляна, по времето на

...
Преди една година тук, на тази поляна, по времето на
Коментари Харесай

Габриел Вълков: БСП доказа, че е единствената партия, която може да даде стабилност на държавата

Преди една година тук, на тази поляна, по времето на ескалираща политическа рецесия и в разгара на тежка предизборна акция, ние ясно декларирахме, че Българска социалистическа партия е подготвена за ръководи България. Една година по-късно, след няколко избора, ние доказахме, че Българска социалистическа партия е общественият дирек в ръководството на страната. “ Това съобщи ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков от Бузлуджа, по време на честванията за 131 години от основаването на левицата.

От сцената младият социалист изясни, че България навлиза в нова политическа рецесия и ни следва ни нова поредност от избори. „ Аз се надявам да победим тези избори, тъй като България има потребност от това “, изрази вяра Вълков.

По думите му България е в тежък интервал и в подобен миг имаме потребност от непоклатимост. „ Единствената политическа партия, която потвърди, че може да бъде тази непоклатимост, е Българска социалистическа партия. За да бъде такава обаче, на нас ни би трябвало обединяване. Но не в името на власт, пари, корупция и задкулисие, а обединяване на всички леви хора, партии и свободни жители, подготвени да трансформират България дружно с нас, борещи се за смяна на нашата страна. За да могат младите българи да не бягат в чужбина. За да може работещите да получават солидарно и заслужено възнаграждение на труда. За да може всички възрастни хора да живеят почтени старини “, съобщи Габриел Вълков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР