Преди две седмици Антония Петрова добави с тиренце фамилията Батинкова

...
Преди две седмици Антония Петрова добави с тиренце фамилията Батинкова
Коментари Харесай

Антония Петрова: Ивайло ме застреля със сините си очи и ми предложи брак още първия месец! Вече си е поръчал няколко деца

Преди две седмици Антония Петрова добави с тиренце семейството Батинкова и стана брачна половинка на Ивайло Батинков. Двамата съумяха да изненадат всички със своята луда женитба, която става факт единствено три месеца след запознанството им. Може би в най-откровеното си изявление за ШОУ, Антония споделя съкровени обстоятелства за връзката им.

-Тони, лудата ти гръцка женитба като се изключи че провокира всеобща изненада е и самобитен позитивен рестарт за теб. Как се случи толкоз бързо, в случай че със брачна половинка ти Ивайло се познавате едвам от З месеца.

-Всъщност изненадата беше и за двама ни (усмихва се). Но основателят на всичко това беше Ивайло. И аз чак в този момент разбирам какъв триумф съм постигнала, тъй като няколко негови другари, самостоятелни един от различен, споделиха безусловно едно и също нещо – „ Добре де, ти съществено ли??! " (смее се). Защото Ивайло е на 39 години, доста мечтан и харесван мъж, който има всичко, и надлежно е бил и доста апетитна хапка за дамите. Много пъти са се опитвали да го вържат -я с брак, я с дете, само че никоя не е съумяла. И в този момент се даде за един месец. Още на първия месец ми предложи и брак. Доскоро не осъзнавах всичко това. Нали знаеш, че когато не си се борил за нещо, а ти се дава наготово, не го осъзнаваш незабавно, макар че може да е доста хубаво. Когато не си го измъчен и претърпял с всичките му битки, не го оценяваш толкоз. Затова в последно време и към организацията на сватбата, и за всичко друго въобще си мисля в действителност какъв шанс ме сполетя. Даже на няколко пъти му споделях: „ Ние май доста избързваме, не искаш ли малко да забвим темпото? " -а това са то, знаеш, нормално мъжете гo споделят. А той беше повече от сигурен: „ Не, не, в противен случай, тъкмо това ми харесва най-вече ". След което ми показа, че постоянно си е представял, че ще му се случи тъкмо по този начин - че ще го сполети внезапно, ще го удари като гръм и просто ще се случи. И тъкмо по този начин стана, разбираш ли.

-Ако перифразираме поговорката „ Рано или късно всеки всеки си намира майстора ", може би по този начин е станало и при вас в този момент?

-Знаеш ли, че с Ивайло дори си имаме смешка на тази тематика. Виж по какъв начин улучваш! Все по-често негови другари му реагират с: „ Ей, най-сетне си откри майстора ". И неотдавна той ми сподели с усмивка: „ знаеш ли, че към този момент като се срещам с някого, би трябвало просто да кажа: „ Приятно ми е, занаятчия! "

-Помниш ли кое беше първото, което те притегли в него?

-О, да. Сините му очи! Просто ме простреля с взор. В момента, в който погледите ни се засякоха, всичко за момент се промени, чак не мога да допускам по какъв начин се получи. Наистина като по филмите.

-Разкажи ми малко повече эа тази първа среща.

-Бяха ни дублирали резервациите за едно заведение, в което доста обичам да вървя. Аз бях с моя другарка, а той -с негов другар. Тъй като беше доста цялостно, ни бяха настанили на едни и същи места и на практика цялата вечер бяхме тил в тил, един до различен. В един миг с моята другарка излязохме за малко от заведението, а те си помислили, че съм си тръгнала. Тогава неговият другар го попитал:,,Добре, за какво не я заприказва, като тол-кова доста ти хареса? ", а Ивайло отвърнал:,,Ами тормозих се, не открих точния миг, само че в този момент, в случай че се върне, на тази жена ще й предложа брак! ".

-Сериозно?! И какво стана след това?

-Да, това са били точните му думи. Впоследствие и приятелят му ми описа (смее се). Ние се върнахме в заведението, естествено той не ми предложи тогава брак, само че ме заприказва. И си приказвахме цяла вечер, след което ме изпрати до у дома. Това ни беше и първата среща. На идващия ден ме предложения на вечеря, а по-късно заживяхме дружно, колкото и необикновено да ти звучи. Той трябваше да замине за един ден командировка - опита се даже да отсрочи пътуването си, само че нямаше по какъв начин. В последна сметка потегли и като се върна на другия ден, повече не ме пусна да си потегли.

-Прави усещане, че до момента в никакъв случай не си отключвала тематиката за дете. Сега го правиш! А и за двама ви това ще е първо дете!

-Да, в действителност е по този начин. Всеки знае в другите си връзки до каква степен може да стигне със съответния човек. С Ивайло не е по този начин. Правим своето безусловно ново житейско начало. Даже ще ти издам, че Ивайло си е поръчал няколко деца. Аз му изяснявам да забележим първо по какъв начин ще е с едно и след това да разясняваме броя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР