Преди две години четох молитви за здраве, срещу враждебни сили,

...
Преди две години четох молитви за здраве, срещу враждебни сили,
Коментари Харесай

Най-добрият екзорсист у нас: Сашко сигурно е в Англия

Преди две години четох молебствия за здраве, против враждебни сили, за триумфи във всяко начинание в дома на изчезналото момче Сашко в Перник. Тогава беше безводният интервал в града. Това разкри пред " България Днес " отец Георги Гелеменов. Свещеникът, който се е сдобил с прозвището екзорсист №1 у нас, добави, че е отишъл при фамилията по молба на бащата на Сашко - Александър Цветанов.

" Той ме откри в интернет, аз съм прочут с молитвите си ", разясни отецът.

" Направих два поредни водосвета у тях. Детенцето пристигна от учебно заведение, докара го баба му, беше с една раничка... Майката отсъстваше ", описа още свещеникът, който е уверен, че Сашко се намира на несъмнено място.

" Моето обосновано и разумно съмнение е, че момченцето е живо и е или в Англия, където е майка му, или е в България и ще бъде изведено в Англия. Майката на Сашко се е опитвала и до момента да го вземе при себе си. Когато отидох при тях, родителите на Сашко към този момент бяха разведени. Разбрах от медиите, че са имали несъгласия, само че бащата на детенцето не ми описа нищо за някогашната си брачна половинка. Тя обаче като майка желае да си го гледа ", счита отец Гелеменов.

" Направи ми усещане, че домът им е доста спретнат. Живеят непретенциозно, в двустаен апартамент. Бащата е нотариус. Има напълно лека форма на церебрална парализа, само че това не му пречи нито в специалността, нито в бита. Никой в Перник не ми сподели неприятна дума за него. Така че надали има врагове. Той е почтен, безкористен човек, гледа си работата и не би съгрешил ", разказва усещанията си от Александър Цветанов екзорсистът.

" Забелязах също, че детенцето е доста добър художник. Дойде си развеселено, остави раницата, изми си ръчичките и му принесоха да обядва. То не мълчеше, говореше много и възбудено. Разказваше на татко си за учебното заведение. Изглеждаше леко отнесено, само че си поговорихме. Беше с бистра мисъл ", добави Гелеменов.

Според него е изключено да се приказва за гибел или за други трагични неща в тази ситуация с дребния Сашко.

" Детенцето изрично е живо! ", сигурен е духовникът.

Отец Георги Гелеменов е имал доста срещи и с бащата на изчезналия Съвестин.

" Той се свърза с мен незабавно откакто се върнах от Ирак, с цел да ме пита дали синът му не е при някой дервиш. Не можах да му отговоря, там не научих нищо за това детенце. Но Съвестин също е жив и здрав ", безапелационен е свещеникът.

" Не може да се приказва за гибел, до момента в който няма мъртвец. Моят починал към този момент братовчед Александър Гелеменов, който беше началник на Катедрата по криминалистика в школата на Министерство на вътрешните работи в Симеоново, обичаше да повтаря, че " следи постоянно остават ". При момченцето, което търсят, няма никакви следи от похищение с принуждение, от гибел и от всевъзможни нещастни условия. За мен несъмнено момченцето е при близки хора ", сподели още екзорсист №1 у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР