Преди два дни се разбра, че сръбската волейболна звезда и

...
Преди два дни се разбра, че сръбската волейболна звезда и
Коментари Харесай

Атанасийевич заразил и майка си с коронавирус, но остава положително настроен

Преди два дни се разбра, че сръбската волейболна звезда и другар на най-хубавата ни волейболистка Елица Василева - Александър Атанисийевич, е дал позитивен тест за COVID-19, като поради леките му признаци е бил пратен за домашно лекуване и ще изкара 14-дневна карантина у дома. Бата, както е прочут, даде изявление и пред сръбския " Спортски вестник " , в което показа по какъв начин е схванал, че е с ковид и призна, че е заразил и майка си, с която е под карантина, само че въпреки всичко остава позитивно надъхан.

" В сряда сутринта се разсъниха с тресчица и тъкмо заради тази причина и поради затрудненията, които имах в Италия, отидох да се тествам. Получих резултатите от теста в четвъртък, които демонстрираха, че съм позитивен. За благополучие нямам затруднения или проблеми. Заради изкараната пневмония се наложи да си направя фотография на белите дробове, с цел да се види, че няма петна. Лекарите ми споделиха, че няма причина за терзание ", описа Атанасиевич пред " Спортски вестник " .

" Остава ми да се придържам към лечението, назначена ми от лекарите. Тя се основава на антибиотици и витамини, които нормално се дават на пациенти с ковид. Ще имам тест след няколко дни, споделиха ми, че петият и шестият ден са най-критични ", показа още Бата.

За негово благополучие и татко му, и майка му са лекари. " Слава Богу, че е по този начин. И от тази страна е по-лесно. Майка ми е в карантина с мен, тъй като аз я заразих ", признава Атанасийевич.

" Веднага откакто разбрах резултатите от теста, се обадих на приятелите, с които бях в контакт. Много по-притеснен съм от това... Важно е те да знаят, само че ще повтаря - знам, че всичко ще бъде наред ", сподели с бодър дух Атанасийевич, който добави най-после:

" Това е този ковид. Бях в Италия и нямах нищо, пристигнах в Белград и се заразих. Без правила! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР