Преди дни стана ясно, че нова биографична книга за принц

...
Преди дни стана ясно, че нова биографична книга за принц
Коментари Харесай

Меган Маркъл, Finding Freedom, принц Хари и защо херцогинята иска да прочетем книгата още сега

Преди дни стана ясно, че нова биографична книга за принц Хари и Меган Мaркъл ще разкрие истината ни Мегзит и детайлности към живота на кралската двойка, които ще трансформират визията ни за нея.

Книгата Finding Freedom трябваше да излезе на пазара през юни, само че премиeрата й бе отсрочена за август. Това очакване обаче се оказва неприятно освен за почитателите на херцога и херцогинята на Съсекс, само че и за самата Маркъл.

Тя е споделила пред свои другари, че желае изданието да стигне до всички час по-скроо, с цел да може с него и нейната истина да излезе нескрито. Така тя се надява, че хората ще спрат да я считат за властна и злобна и ще схванат, че с Хари не са имали различен избор, с изключение на да изоставен кралския двор.

Меган се надява също по този начин книгата да успее да затвори устата на всички, които я назовават " дива " и " примадона " и я упрекват в жестоко отношение към личния състав в кралския двор поради непреодолимото й предпочитание за популярност и власт, написа The Sun.

Биографичната книга ще ни покаже и другото лице на херцогинята - една ранима и сензитивна жена, която е претърпяла доста. Това, че разпорежда толкоз огромни очаквания на изданието, ни прави все по-сигурни, че самата Маркъл също е употребила страниците, с цел да опише персонално всичко, което желае да знаем. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР