Преди дни се проведе единственият еротичен конкурс в страната Мис

...
Преди дни се проведе единственият еротичен конкурс в страната Мис
Коментари Харесай

След конкурсите „Мис Силикон“: Гани продава книги, Габриела Попова дрехи и бижута, Гери Райчевска е супер успешен модел

Преди дни се организира единственият сексуален конкурс в страната Мис Силикон. Първото място в него сграбчи Жасмина Стоичкова.

Преди нея в класациите са се наредили имената на Екатерина Маринова, Анна-Мария Чернева, Виктория Петрова, Боряна Миткова, Габриела Попова, Габриела Иванова, Джулиана Гани, Десислава Мутафчиева, Лили Иванова, Гергана Райчевска, Йоана Христова.

Безспорно една от най-любопитните историята е тази на Джулиана Гани. Понастоящем тя продава книги. Става дума за препоръките, които издаде нейният сътрудник – фитнес инструкторът от Монтана Илиян.

След голото шоу шансът се усмихна и на Габриела Попова. Русокосата хала отвори няколко магазина в столицата, а по-късно разрасна бизнеса си, продавайки облекла, аксесоари и бижута онлайн.

Друга дива от състезанието е Анна-Мария Чернева. Звездата на брюнетката изгря в сериала „ София денонощно. По-късно към трофеите силиконката добави сребърен орден от Мис Плеймейт. Освен на дребния екран тя играе и на театралната сцена. През 2017 хубавицата се отличи с роля в „ Не казвай на никой “ на Мартина Апостолова.

Виктория Петрова бе отличена през 2017 година и от този момент държи първото място в неофициалната ранглиста за най-скандална участничка. Година след награждаването брюнетката бе хваната да кара пила, като дрегера регистрира 0,8 промила. По това време тя се отърва с лишаване на контролни точки и санкция до 1000 лева По-късно парадираше с щастлива връзка и скъпи дарове. След абсурда обаче остана без лъскавия си Мерцедес и още веднъж потегли да обикаля София с градския превоз. През последните години Виктория избяга от светлините на прожекторите.

Фурията Гергана Райчевска , която сграбчи купата „ Мис Силикон “ за 2010 се трансформира в фаворитка на почитателите и до през днешния ден продължава да се радва на обичта, с която я подаряват. От няколко години насам хубавицата е щастливо обвързана, а фотоси с колегата си споделя в разнообразни обществени мрежи. От последните фотоси излиза наяве, че кариерата й на модел се разраства.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР