Преди дни мотористи от Sofia Riders организираха третото поред Масово

...
Преди дни мотористи от Sofia Riders организираха третото поред Масово
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Мотористите показаха в зрелищно ВИДЕО какво се случи на "Масовото нощно каране 2017"

Преди дни мотористи от " Sofia Riders " проведоха третото подред " Масово нощно каране ". Събитието, се организира в памет на починалите при произшествия техни сътрудници и целеше да подсети, че мотористите не са донори, имат равни права с останалите участници в придвижването и водачите би трябвало да бъдат деликатни и толерантни към тях. Внушителното шествие на две колела безусловно " разсъни " улиците на София малко след 22ч на 23-ти септември, само че протече умерено и без катастрофи.

" Хората стават все по-толерантни, стават все по-спокойни. Ние сме като вас, дали караш мотор, или караш кола, или си пешком на улицата - ти си татко, брат, сестра, майка, дете, наследник, щерка на някого и това е смисълът на цялата тая работа, която ние вършим - да покажем, че ни има и това, че караме на две колела и обичаме нещо, не значи, че сме неприятни хора. ", разясняват мотористите.

Както БЛИЦ към този момент писа, злополуките с присъединяване на мотористи от началото на тази година са 323. 23-ма са починали. Висока скорост, неспазване на отдалеченост, лишаване на преимущество и нахлуване в насрещното придвижване са най-честите аргументи за произшествия с мотористи.

И ето по какъв начин изглеждаше " Масовото нощно каране 2017 " през погледа на участниците.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР