Шест институции започват мащабни съвместни проверки за спазване на правилата

...
Шест институции започват мащабни съвместни проверки за спазване на правилата
Коментари Харесай

Шест институции се включват във всеобхватен контрол по пътищата

Шест институции стартират огромни взаимни инспекции за съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата, заяви държавната осведомителна работа. До 21 юни ще бъде направен график за провеждането на така наречен изчерпателен надзор, в който ще се включат Министерството на вътрешните работи, Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ", Агенция " Пътна инфраструктура ", Националната организация за приходите, Агенция " Митници " и Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата ". Всеобхватен надзор по пътищата беше разгласен и от служебния кабинет на Гълъб Донев, само че макар взетите ограничения тежките произшествия продължиха да се случват.

До края на юни интензивно ще се работи също по ограниченията за обезопасяване на пътните сектори с нараснал риск от катастрофи. Ще се акцентира на още една мярка за предварителна защита - краткотрайно ще се стопират от придвижване транспортни средства с открити рискови механически неизправности.

" Без редовно и поредно изпитание от всички институции няма по какъв начин да има резистентен резултат. Започваме с това какво заварваме и по какъв начин подемаме дилемите, какво да надградим, с цел да търсим резултати в къс и в дълготраен интервал ", съобщи министър председателят акад. Николай Денков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР