Преди ден най-добрият ни тенисист Григор Димитров навърши 30 години.

...
Преди ден най-добрият ни тенисист Григор Димитров навърши 30 години.
Коментари Харесай

Елегантен, привлекателен, гъвкав: Как тенисистите виждат Григор Димитров

Преди ден най-хубавият ни тенисист Григор Димитров навърши 30 години. Той посрещна празника в родния си Хасково в компанията на своите родители и приятелката си Лолита Османова.

По случай юбилея, звездите на международния тенис трябваше да дефинират българина с една дума. Според Рафаел Надал той е грациозен, а Новак Джокович го счита за другарски надъхан.



В анкетата на Tennis TV отговори дадоха още Стефанос Циципас, Матео Беретини, Доминик Тийм, Диего Шварцман, Александър Зверев, Андрей Рубльов, Даниил Медведев и други

За сътрудниците му Димитров е и разтеглив, еластичен, хубав, сладостен, прелъстителен за дамите, моден.

Снимка: Reuters

От през днешния ден Димитров към този момент е №20 в международната класация, като отстъпва с три позиции. Тази седмица той ще взе участие на шампионата на клей в Женева. Григор е подложен под номер 4 в схемата, където лидер е Роджър Федерер, и ще стартира от втория кръг.

В сряда или четвъртък българинът ще се изправи против испанеца Фернандо Вердаско или още незнаен състезател от квалификациите.

Междувременно пък Димитър Кузманов изкачи две места и към този момент е 237-и. Адриан Андреев пък прескочи 11 позиции, с помощта на финала в Анталия по-миналата седмица, и е на върховата си 364-а позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР