Около 17, 30 ч. днес е станал инцидент със съпредседателя

...
Около 17, 30 ч. днес е станал инцидент със съпредседателя
Коментари Харесай

Огласиха подробности от катастрофата с Кирил Петков

Около 17, 30 ч. през днешния ден е станал случай със съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. Автомобилът, в който се е возил той, е аварирал към 17, 30 ч. на входа на Аксаково.

От пресцентъра на партията оповестяват, че Петков не е ранен и е в положително положение. В злополуката са потърпевши двама пасажери от другия автомобил, които са настанени в болница " Света Анна " във Варна. Единият от тях по-късно е умрял.

От Политическа партия оповестиха, че повода за злополуката е ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество. Информацията за отнемането на преимуществото беше доказана от НСО. Военен прокурор и боен следовател пътуват към мястото на случая за оглед.


В ефира на bTV се включи старши комисар Андрей Ангелов - шеф на Областна дирекция на МВР-Варна.

null

" Преди час и половина на главния път Варна-Добрич автомобил на НСО се движи в посока Варна. Точно преди влизане в град Аксаково от вторичен път на знак " Стоп " не стопира различен автомобил и се включва в пътното платно, осъществя се ПТП, при което лидерът на втория автомобил най-вероятно на място е умрял.

В първия автомобил, който е на НСО, е имало четири индивида, във втория - двама индивида, мъж и жена. Имаме жертва във втория автомобил - водачът.

А пасажерът - дамата, е настанена в болница с голям брой контузии, пострадвания. Водачът на автомобила на НСО също е настанен в болница.

Неговото положение е положително. По първични данни всички останали пасажери са добре, само че са откарани за обзор в болница. В момента следва да се направи оглед и процесуално-следствени дейности ", съобщи Ангелов.

И президентът е имал злополука с кола на НСО

Преди две години имаше злополука с кортежа на Румен Радев. Тежкотоварен автомобил се блъска в кола на Националната работа за защита навръх 3 март 2022 година

Инцидентът с кортежа на президента се случва на пътя за Пловдив към 10 часа. Държавният не пострада, само че двама души от екипа му бяха с пострадвания.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР