Сблъсък на автомобил на НСО и “Ауди край ВарнаАвтомобил на

...
Сблъсък на автомобил на НСО и “Ауди край ВарнаАвтомобил на
Коментари Харесай

Шофьор загина при катастрофа, Кирил Петков без драскотина

Сблъсък на автомобил на НСО и “Ауди ” край Варна
Автомобил на НСО, в която се возел съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, удари странично друга кола, чийто водач умря. Политикът се размина без драскотина.

Тежката злополука стана към 17,30 ч на входа на варненския квартал “Аксаково ” покрай отбивката за летище “Варна ”. Според НСО техният автомобил с охраняваното лице се е движел по път с преимущество, на който ненадейно изскочило “Ауди ” А4 с варнеска регистрация, в която пътували 60-годишни мъж и жена.

При последвалия удар пред-ницата на служебната кола се забила в аудито откъм страната на водача. Той бил доста тежко ранен и умрял, а спътничката му била откарана в болница от екипи на Спешна помощ. Петков и служителят на НСО не са потърпевши.

Първоначалното следствие по случая се прави от чиновници на Министерство на вътрешните работи и се води от Военно-окръжната прокуратура във Варна, която следи делата, свързани с НСО.

Преди 2 месеца автомобил, в който пътуваше другият съпредседател на Политическа партия Асен Василев, който тогава още беше финансов министър, попадна във верижна злополука на автомагистрала “Тракия ”. Тогава нямаше потърпевши, а единствено вреди по колите. За злополуката не бе формирано досъдебно произвеждане.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР