Преди четири дни, след като посети хладния Дюселдорф, Глория се

...
Преди четири дни, след като посети хладния Дюселдорф, Глория се
Коментари Харесай

Глория обича живота на Малдивите - slava.bg

Преди четири дни, откакто посети хладния Дюселдорф, Глория се насочи към лазурните крайбрежия на същински тропически парадайс под небето. В началото звездата от "Пайнер " резервира в загадка къде тъкмо се намира и не удостовери нито едно от догатките своите почитатели в обществената мрежа, само че по-късно въпреки всичко реши да задоволи любознанието им и разкри, че екзотичната дестинация от фотосите, които разгласява в Инстаграм, са Малдивите.

Двамата с половинката ѝ - пловдивчанинът Йордан Джермански, са отседнали в приказния 5-звезден комплекс със независими вили - "Kandima Maldives ", ситуиран на най-големия остров Даалу, предава Dir.bg.

По фрагментите проличава, че певицата и предприемачът оползотворяват всяка минута от почивката си, изпълвайки я с разнообразни преживявания.

"Новото ми въодушевление! ", гласи посланието към изображение, на което Глория стои върху джет в кристалните води на Индийския океан.

Очевидно тя за първи път се качва на този тип кораб, само че за сметка на това той бързо се трансформира в нейна пристрастеност, сходно на гребането със SUP ръб, което обича постоянно да практикува.

Преди часове тя зарадва своите почитатели с още фрагменти от почивката си, на които театралничи в цялостен черен бански с надълбоко V-образно деколте, стигащо до талията, и слънчеви очила.

"Да обичаш живота - това е да правиш всичко с усет, постепенно и на драго сърце! " е написала към една от фотографиите, което е откъс на френския артист Филип Ноаре, изиграл над 120 функции в своята кариера.

Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР