Преди броени дни бившата съпруга на Борис Солтарийски - Аделина,

...
Преди броени дни бившата съпруга на Борис Солтарийски - Аделина,
Коментари Харесай

Как Солтарийски открадна жена си от Слави Трифонов

Преди броени дни някогашната брачна половинка на Борис Солтарийски - Аделина, се омъжи за повторно. Красавицата се венча на плаж в Маями, където брюнетката и новият ѝ обичан живеят от близо година. Моделката избяга в Америка след края на брака си със Солтарийски, напомня Lupa.bg. Миналата есен тя реалокира щерка им Ема в школо в Съединени американски щати, където сега се образова 9-годишното момиче.



Преди към седмица някогашната жена на артиста от екипа на Слави Трифонов заяви, че е сгодена за различен, а преди дни се похвали, че към този момент е омъжена. „ И ей по този начин... взехме решение да се оженим ", показа брюнетката в обществените мрежи и изненада всичките си почитатели. Булката е облечена с красива бяла рокля с необятно отворено деколте, което показва обилната й естествена гръд. На главата си има покривало, а букетът е класика - от червени рози с дребни перли по тях. Младоженецът пък е заложил на бяла риза, светлосин панталон и колан на скъпа фешън марка, който показва финансовото му благоденствие.

След венчавката край брега двамата са се качили на яхта на сантиментална разходка, като са в компанията на двете си деца, се вижда още от фрагментите.

Аделина има 9-годишна щерка Ема от връзката си с Борис, а новият мъж до нея наподобява има наследник, като момченцето участва неразделно до татко си на сватбеното празненство.

Само допреди година русенката бе в България и към момента фамилна с Борис Солтарийски. Двамата са били дружно на завършването на първи клас на дребната Ема в Италианския колеж в Горна баня през май 2022 година.

За по-малко от година обаче тя бързо е трансформирала живота си, като се е преместила в Съединените щати, дружно с щерка си, и към този момент е омъжена още веднъж. Според мълвата пръстена, който Аделина е получила на годежа, е за няколко хиляди $. Затова мнозина считат, че мъжът ѝ, въпреки и непознато лице, не е инцидентен.

Аделина и Борис се срещат около присъединяване й във формата в „ Шоуто на Слави “ – „ Умна и красива “. Още с появяването си Аделина притегля вниманието на целия екип към себе си. Тогава е на 24 година От Русе е и след завършването на междинното си обучение отпътува за София, с цел да учи рекламен мениджмънт в Нов български университет. Самият Трифонов съпоставя идването в студиото само с това на модела Виктория Силвстед, обяснявайки, че е удивен от хубостта й. И няма по какъв начин другояче, откакто Ади също е модел и е взела участие в доста рекламни акции, измежду които и на долни дрехи. Въпреки че стигна до финала, тя остава на второ място след Валерия Цимбал.

С това обаче присъединяване й в шоуто не завършва, а таман противоположното – стартира работа в него, като много години отговоря за гостите в предаването. Назначаването й е около връзката й със Слави Трифонов, само че Борис съумява да я открадне от шефа си.

Само година по-късно те подвигат скромна женитба, на която бременната Аделина се венчава за Борис и дава обещание да го обича постоянно. Дъщеря им Ема се появява единствено няколко месеца по-късно. Момиченцето е доста музикално и постоянно пее дружно с баща си. Солтарийски към момента ближе рани след развода и не може да преживее загубата на красивата Аделина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР