Преди 4 години Атанас Месечков сключи брак с любимата си

...
Преди 4 години Атанас Месечков сключи брак с любимата си
Коментари Харесай

Наско Месечков oплешивя и заприлича на чичка

Преди 4 години Атанас Месечков подписа брак с обичаната си жена Кремена и от този момент животът му радикално се промени. До оня миг бисексуалният танцьор и хореограф имаше връзки единствено с мъже, но желанието му за деца се трансформира в приоритет и в този момент е предан на фамилията си.

Спокойният фамилен живот се отразява добре на душeвността на Наско, само че не и на външния му тип. Промяната е явна. Докато спеше с млади лъвчета, танцьорът доста държете на визията си, само че към този момент е изтласкал суетата на назад във времето. Той е оплешивял, запуснал се е и е замязял на средностатистически чичко.
За разлика от други родни звезди, които прибегнаха до услугите на актуалната естетична медицина, Атанас не желае да си присажда коса и е изцяло задоволен от олисялото си теме. Той е удовлетворен, че половинката му го харесва дори и плешив . „ Може би одъртявам, само че единственото, което ме вълнува сега, е фамилията ми. Надявам се да съм татко и брачен партньор за образец! ”, разяснява Атанас.

Месечков постоянно е желал огромно семейство и не щеш ли фантазията му се трансформира в действителност. Mиналата година жена му го подари със наследник на име Давид. През 2017-а пък се роди първото им общо дете – дребната Айлин. Щастливата майка Кремена има още две хлапета от първия си брак, само че те са към този момент огромни и живеят настрана.
Говори се, че скоро след сватбата брачната половинка на Атанас претърпяла импровизиран аборт, но това не сломило двойката. Те траяли с опитите за правоприемник и след известно време старанието им се увеначло с триумф. Кремена забременяла с щерка им Айлин, която към този момент е на три години. Танцьорът обаче бил безапелационен, че желае още деца, освен това с дребна разлика във възрастта, по тази причина убедил жена си, че би трябвало да зачене още веднъж. Така на бял свят се появило и бебето Давид.

Според осведомени госпожа Месечкова разтрогнала първия си брак, тъй като се влюбила бясно в Наско и направила всичко допустимо да го задържи до себе си. Първоначално били единствено другари – тя посещавала залата му по танци като негова ученичка, само че след това връзките им се задълбочили.

Известно е, че Кремена е много заможна и главните парични доходи в фамилията идват от нейна страна.Тя е притежател на най-голямата генетична лаборатория у нас и финансира всички професионални инициативи на мъжа си, води го по екзотични екскурзии и му обезпечава всекидневен разкош в просторното им жилище в столичния квартал „ Бояна “.
Хореографът и благоверната му са дружно от четири години. През септември 2016-а те подвигнаха обилна женитба с доста посетители край морския бряг. Преди да подписа брак Месечков имаше интимни връзки с разнообразни мъже, само че откогато е с актуалната си половинка, като че ли се е кротнал. Светските клюкари допускаха, че след изестно време танцьорът може и да се върне към старите си привички, само че той е безапелационен, че тези истории са част от предишното му, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР