Предават на съд мъж за убийство във Вършец, съобщиха от

...
Предават на съд мъж за убийство във Вършец, съобщиха от
Коментари Харесай

Предават на съд мъж с 12 присъди за убийство във Вършец

Предават на съд мъж за ликвидиране във Вършец, оповестиха от прокуратурата. Обвиняемият е осъждан с 12 влезнали в действие присъди за осъществени закононарушения от общ темперамент.

Мъжът работел във фермата на различен дружно с дамата, с която живеел на брачен начала. След овакантяване сред него и предходния му шеф се зародил спор, който се изразявал в закани и опити за разпра от страна на мъжа по отношение на обвинения и фамилията му.

По този мотив той подавал сигнали до Министерство на вътрешните работи, по които били формирани преписки. На 28 август 2021 година той, минавайки с автомобил през квартал „ Заножене “ в региона на Вършец, край фермата, в която по това време работел и живеел той решил да спре. На влизане срещнал дамата на мъжа и ѝ отправил обидни думи и закани против фамилията ѝ.

На излизане от постройката той взел дървен прът, доближил мъба откъм гърба и му нанесъл удар в слепоочието, в резултат на който потърпевшият паднал. Веднага по-късно обвиненият уведомил шефа на фермата за случилото се, който съобщил за случая на телефон 112.

На местопроизшествието дошъл полицейски чиновник и екип на незабавна здравна помощ, който установил гибелта на мъжа. Според направената по досъдебното произвеждане съдебномедицинска експертиза и му била породена тежка черепно-мозъчна контузия, в резултат на която той умрял.

Предстои по делото да бъде планувано разпоредително съвещание от съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР