Предаването Вяра и общество пада от ефира на БНТ. Решението

...
Предаването Вяра и общество пада от ефира на БНТ. Решението
Коментари Харесай

БНТ сваля от ефир Горан Благоев и Вяра и общество

Предаването " Вяра и общество " пада от ефира на Българска национална телевизия. Решението на управлението на публичната телевизия е било взето, откакто водещият Горан Благоев стана част от - " Републиканци за България ".

Благоев заяви за свалянето на предаването във Facebook профила си в понеделник вечерта.

" Преди един час бях извикан от програмния шеф на Българска национална телевизия господин Ивайло Огнянов в наличието на неговите заместници, с цел да бъда известен, че предаването " Вяра и общество " по решение на УС на Българска национална телевизия е свалено от ефир, аз към този момент не съм нито него водещ, нито негов изпълнителен продуцент ", написа той.

Водещият цитира и какви претекстове са му били показани: " Във връзка с всичко това, което стана в последно време към предаването, и това, че ти не криеш, че си член на партия, УС реши, че при тази обстановка ти не можеш повече да водиш предаването. Не си уволнен, оставаш изпълнителен продуцент на изключителните излъчвания свързани с националния и църковния календар. "

Той прецизира, че не му е показано решението на Управителния съвет на Българска национална телевизия. " Според към този момент оповестената стратегия на Българска национална телевизия за тази седмица на 10-ти октомври във времето на предаването е планувано предаването " Религията през днешния ден " – както ми беше обяснено с нов водещ и с нов изпълнителен продуцент. Желая им триумф ", написа още Благоев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР