Националната служба за охрана призова да не се спекулира с

...
Националната служба за охрана призова да не се спекулира с
Коментари Харесай

На какво има право и на какво не НСО на пътя?

Националната работа за защита прикани да не се спекулира с случая с техен автомобил край Аксаково, в който пътуваше и водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, до момента в който способените органи не си свършват работата.

Оттам показват още, че оказват цялостно подпомагане на органите по воденото разследване.

Автомобилите й могат да се движат без ограничаване на скоростта при специфичен режим на работа.

 След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз

Според някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов, край Аксаково охранителите не са карали с превишена скорост и са работили вярно.

Снимка: bTV

На какво има право и на какво не НСО на пътя?

Бърза мисъл и плавни реакции – две съществени качества за водачите в НСО.  Ако автомобилът не е в специфичен режим, тогава се съблюдават всички правила за придвижване на пътя. Има обаче и друга догадка, при която скоростта може да е над рестриктивните мерки – когато има опасност за живота и здравето на охраняваното лице.

„ Един охранител цялостен живот може да се приготвя, а това са 20 - 30 години професионален стаж, с цел да е подготвен да работи тъкмо 2 секунди “, споделя доцент Милен Иванов.

Това заяви негов братовчед

Ако има заплаха, водачът на НСО може да надвиши скоростта, да мине в насрещното, да предприеме рискови маневри.

Край Аксаково служителят е работил вярно, заключава доцент Иванов.

Защо Кирил Петков е пътувал с защита на НСО – не мога да отговоря, сподели военно-окръжният прокурор на Военната прокуратура в Сливен

„ Шофьорът е подхванал единствения вероятен и верен излаз – да удари колата, която му препречва пътя в централната ѝ част. По този метод той защищава останалите участници в придвижването, в случай че я беше блъснал начело или откъм гърба, щеше да я завърти “, посочи доцентът.

Той добави, че стопира краткотрайно предизборната си акция

Ударът не е бил с повече от 100 км/ч., счита специалистът. За страдание обаче непряк удар съвсем постоянно се оказва съдбовен или за водача или за пасажерите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР