Пред журналисти в Ново село той коментира и възможността за

...
Пред журналисти в Ново село той коментира и възможността за
Коментари Харесай

Радев за записите: Алабализмите не са ми прийом, МС ръководи службите, не президентът

Пред публицисти в Ново село той разяснява и опцията за привикване на Консултативния съвет за национална сигурност. " На КСНС се водят съвещанията при закрити врата и се работи с класифицирана информация. От изтеклите записи става доста ясно, че аз доста мъчно ще позволи някои хора да седнат на масата, където да се разисква класифицирана информация ". 

Държавният глава е безапелационен, че службите са съществено реформирани и вършат най-много старания в границите на бюджета и ресурсите, с които разполагат.

" Миналата година управлението на ДАНС отиде в Съединени американски щати по тяхна покана и получи премията " Джордж Тенет ", която се дава единствено един път в годината единствено на една работа от целия свят. Наградата на ДАНС е дадена за " изключителни заслуги и принос към националната сигурност на Съединени американски щати, за образцовото взаимоотношение в битка с тероризма и подсилване на демокрацията и нейната отбрана от зловредни въздействия ", напомни президентът и означи: " И в този момент тези хора желаят да обезглавят това управление, базирайки се на някакви посолства. Това са безспорни нелепости ". 

За думите от записа, че Политическа партия са имали сред 7-10%, само че са създали " ала-бала през президента ", Радев разяснява, че " алабализмите не са негов способ ". 

" Очевидно са способ на други хора, както стана ясно от записите. Нека тези хора обяснят своите думи какво са имали поради. Както следва, да обяснят и доста други неща ", прикани той. 

Попитан дали службите ни си сътрудничат с тези в РЮА по отношение на убийството на Красимир Каменов - Къро, той сподели, че се работи с тясно взаимоотношение с в Република Южна Африка за определяне на обстоятелствата и събитията. Според Радев би трябвало да се употребяват всички благоприятни условия на партньорски служби, с цел да се стигне до причинителите и поръчителите на това ликвидиране. Мотивите не са ясни към този момент. 

В 17 часа президентът ще връчи изследователски мандат за сформиране на държавно управление на втората по величина парламентарно-представена мощ " Продължаваме промяната - Демократична България ". 

Президентът беше на образователния полигон " Ново село ", където взе участие в ден за показване на качествата на участниците в тактическо обучение с бойни стрелби " Отбранителен щит 23 ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР