Пред Euronews Bulgaria журналистът Петър Карабоев коментира интервюто на руския

...
Пред Euronews Bulgaria журналистът Петър Карабоев коментира интервюто на руския
Коментари Харесай

Журналист: Според Митрофанова българските власти са нелегитимни

Пред Euronews Bulgaria журналистът Петър Карабоев разяснява изявлението на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова за ТАСС, в което тя твърди, че „ антируските трудове в България са измислици под западно въздействие “.

Интервюто на Митрофанова е поради две неща - „ Лукойл “ и Паметника на Съветската войска. Това изявление е обещано, с цел да подчертае пред съветската публика какво се случва - въпреки тя да няма никаква визия от тези тематики.

Руската дипломация се трансформира в пропагандна машина, която повтаря тезите на Кремъл в чужбина. Според Митрофанова българските управляващи са нелегитимни. Тя споделя - българският народ харесва Русия.

Въпреки това оповестяването на дипломат за личност нон грата е доста тежко деяние, което изисква и ответна мярка. Русия е страна, с която би трябвало да се случи нещо доста значимо, с цел да свалим равнището под наличие на дипломат. Например да се потвърди в съда, че съветски сътрудници са пробвали да отровят Емилиян Гебрев. Осъждат ги и споделят - ето, Русия убива хора на наша територия. Или да се откри по неоспорим метод, че някои хора хора са принудени да работят за съветските, а не за българските ползи, счита той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР