Пред bTV братът на Алексей Петров - Огнян Петров заяви,

...
Пред bTV братът на Алексей Петров - Огнян Петров заяви,
Коментари Харесай

Близките на Алексей Петров са в шок! Първи думи на майката

Пред bTV братът на Алексей Петров - Огнян Петров съобщи, че двамата са се видели последно преди две седмици в София. " Нямам пояснение. Просто съм в потрес! В каква страна живеем! Просто да ти вземат живота на мощ... Това не зная по какъв начин да го обясня ", заяви той.

Миналата седмица двамата са говорили по телефона за персонални неща. " Нямаше терзания. Въпросът е, че методът на деяние е заплашителен. Утре това може да се случи на различен... хайде, той е прочут, само че може да се случи и на един естествен човек. Държавата, службите спят - не знаят кой кое и кой какво прави ", безапелационен е Огнян Петров.
-->
Снахата на Алексей Петров - Надка споделя, че откогато предходната година е изгубил татко си, Алексей Петров постоянно се връща по родните места, с цел да види 80-годишната си майка. Бившата барета е родом от тетевенското село Бабинци.

Близките му описват, че първите думите на майката на Петров откакто научава новината за разстрела на сина си, са: " Винаги радостен идва. Без защита си идваше. Каквото стана - стана ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР