Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със

...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със
Коментари Харесай

Богата празнична трапеза = болки в стомаха? Природата помага да променим това!

Празниците са превъзходен мотив за споделени и щастливи мигове със фамилията, само че и съществено предизвикателство за стомаха след значителни трапези с разнородни вкусни блюда. И резултатът е налице - издут и нервиран корем, болки и киселини в стомаха и куп други неприятни стомашни неразположения. Обикновено след такива моменти човек има предпочитание и мотивация да промени метода си на хранене, даже и метода на живот, търсейки естествени решения, които да са безвредна опция на стандартната медицина.

От епохи природата ни е потвърдила, че предлага в обилие освен целебни растения, само че и вкусни плодове, които могат да окажат удобен резултат върху нашето здраве. И в тази връзка ви насочваме въпроса: знаете ли кой е плодът на „ дървото на здравето “? Отговор: папаята. Именно за екстракта от папая е известно, че съдържа голям брой потребни субстанции, които облекчават повредената лигавица на стомаха, а ензимите химопапаин и папаин улесняват храносмилането.

Ползите от плода папая са познати от дълго време на будистите на остров Хавай, които са намерили метод да извлекат дейните субстанции от папаята, дружно с такива от овес, като тази чудодейна композиция ускорява оптимално позитивното деяние върху лигавиците на стомаха и червата. От античното познание през съвременни условия за произвеждане в наши дни се основава и напълно натуралния артикул. В състава на този естествен артикул се съдържат екстракти от био овес и био папая, като тези култури са отгледани особено при био сертифицирани условия на стабилно земеделие. Активните съставки, извлечени от папаята, спомагат за възобновяване на лигавицата на стомаха и червата, ефикасно успокояват раздразнението, което води до коремен комфорт. Установено е, че плодът папая е потребен също и при разнообразни ставни болести, както и за предварителна защита при заболявания на кръвоносната система.



Предимствата от приема на са доста и най-важното от тях е, че няма ограничаване в продължителността на приема му, защото е с напълно естествен състав. Може да се приема за поддържане на положително здраве на стомашно-чревния тракт, само че и като допълващо средство при лекуване на гастрит, киселини и гастроезофагеален рефлукс. Може да се приема и независимо, в случай че сте в начален етап на тези положения. Проведени са редица клинични тествания, които потвърждават резултата на продукта за понижаване на възпалението и възобновяване лигавиците на стомаха и червата, предотвратява дразненето на стомашната лигавица, тази на хранопровода и червата, като обезпечава и предпазен резултат на лигавицата на стомаха. Редовната приложимост на Caricol Gastro предотвратява паренето в стомаха. Можете да сте спокойни, че няма лекарствени взаимоотношения и е подобаващ за диабетици, вегани, вегетарианци и при алергии от млечен протеин. Не на последно място е значимо да споменем и чудесният усет, както и лесната му приложимост – плътно саше, което може да бъде на всички места с вас (за път, при спортни интензивности или в офиса).

Търсете продукта в аптеките или може да закупите елементарно.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР