Правосъдната министърка Надежда Йорданова е поканена утре в КПКОНПИ, за

...
Правосъдната министърка Надежда Йорданова е поканена утре в КПКОНПИ, за
Коментари Харесай

Йорданова не изпратила никакви сигнали срещу Гешев в КПКОНПИ

Правосъдната министърка Надежда Йорданова е поканена на следващия ден в КПКОНПИ, с цел да каже има ли сигнали против основния прокурор Иван Гешев и за какво не ги е изпратила в комисията.

От уеб страницата на комисията излиза наяве, че мотив за това е инспекция за съществуването в Министерството на правораздаването на сигнали против основния прокурор Иван Гешев.

„ Изискани са заверени копия от подадените сигнали и друга относима информация от министър Йорданова. До сегашния миг изисканите материали не са изпратени от Министерството на правораздаването в дирекция „ Противодействие на корупцията “. Поради това до министър Йорданова е изпратена покана за явяване в дирекцията за изясняване на обстоятелствата по направените от нея изказвания в медиите “, пишат в известие на уеб страницата си от КПКОНПИ.

В края на януари около коментар на Йорданова за възможна процедура по преустановяване мандата на основния прокурор тя разгласи, че са налице разнообразни типове негови нарушавания както в границите на сегашния мандат на Гешев, по този начин и в предходните му професионални дейности.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР