Правоохранителните органи в Минск задържаха днес около 100 човека, участвали

...
Правоохранителните органи в Минск задържаха днес около 100 човека, участвали
Коментари Харесай

Отново задържани на протестите в Беларус

Правоохранителните органи в Минск задържаха през днешния ден към 100 индивида, взели участие в несанкционирани акции, заяви представителят на вътрешното министерство Наталия Ганусевич, представена от ТАСС.
Участниците в са били предизвестени няколко пъти за недопустимостта на техните противоправни дейности, след което най-активните са били арестувани. Срещу тях тече инспекция в границите на настоящото законодателства, се споделя още в известието.
 Брюксел вкарва трети пакет от наказания против режима на Лукашенко Брюксел вкарва трети пакет от наказания против режима на Лукашенко
Държавите от Европейския съюз се договориха за нов, към този момент трети пакет от наказания против режима на Александър Лукашенко в Беларус. Послани...
По думите на Ганусевич, през днешния ден в разнообразни региони на беларускатастолица е имало опит за събиране на дребни групи жители, които употребявали нерегистрирана символика и плакати с разнообразни апели.
Установява се самоличността на лицата, които са взели участие в акциите, само че не са били арестувани, както и на водачите, нарушили разпоредбите за придвижване на местата, където се организират митингите, като са подавали звукови сигнали, а в някои случаи са създавали заплаха от ПТП.
В от няколко месеца се организират протестни акции на несъгласните с резултатите от президентските избори жители. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР