Правителството на Япония одобри въвеждането на допълнителни санкции срещу близо

...
Правителството на Япония одобри въвеждането на допълнителни санкции срещу близо
Коментари Харесай

Япония налага санкции на близо 400 руснаци, забранява инвестициите в Русия

Правителството на Япония утвърди въвеждането на спомагателни наказания против близо 398 души и 28 организации от Русия поради обстановката към Украйна. Това излиза наяве от изказване, оповестено на уеб страницата на японското външно министерство, представено от ТАСС.

Сред глобените лица са депутати на Държавната дума, както и главнокомандващите военноморските, сухопътните и военновъздушните сили. В листата попадат също близки на съветския президент Владимир Путин и на съветския външен министър Сергей Лавров.
 Япония уголемява глобите против Русия
Япония уголемява глобите против Русия

Забранява се износът на първокласни артикули за страната

Освен това японското държавно управление замразява активите на " Сбербанк " и " Алфа банк " от 12 май. Въвежда се възбрана за нови вложения в Русия, като от въпросната дата такива могат да се вършат единствено със специфични позволения.

Това са следващите наказания, които Япония постанова на Русия поради нашествието й в Украйна. Преди дни азиатската страна заяви, че ще

Основните петролни рафинерии в Япония пък оповестиха, че стопират. Това се случи, откакто президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР