PR мениджърът Гергана Янков, авторът и модел Пам Велидис и

...
PR мениджърът Гергана Янков, авторът и модел Пам Велидис и
Коментари Харесай

Порнография и тормоз над жени в големи тайни чат групи у нас

PR мениджърът Гергана Янков, създателят и модел Пам Велидис и кинорежисьорът и сценарист Зорница София коментираха пред Нова тв абсурда, избухнал към Тити Папазов, който преди 28 години остригал 18 годишната си другарка, тъй като му изневерила.

Треньорът по баскетбол разказва за случая в подкаста на артиста Тото. Въпреки че видеото с признанието е оповестено преди няколко месеца, реакцията пристигна в този момент след напрежението към 18-годишната Дебора, която беше грубо обезобразена от колегата й.

„ Не е единствено Тото, който мълчи. Зад гърба му има цялостен екип, който е видял това наличие и го е оставил. Спонсорите му също са отговорни. Шокирана съм. Единственото, което можеше да направи, е да се извини. Няма какво повече да каже и да се пази. Наистина Тото е голямо име за подрастващите. Когато си прочут, би трябвало да знаеш какво да правиш с тази популярност ”, посочи Пам Велидис. Моделът разясни, че съществуват затворени Telegram групи, в които постоянно се популяризират фотоси на дами с обръснати глави за наказване, както и голи фрагменти.

Жертвите на тормоз признават, че от време на време дамата праща по-интимна фотография на своя сътрудник, а когато връзките приключат, мъжът стартира да популяризира тези фотоси за възмездие. Случаят в Стара Загора бил единствено капка в морето.

Гергана Янков също е била жертва на домашно принуждение и в тази връзка изрази гражданската си позиция.

„ Косата е античен знак на женствеността. Това е честа мутренска процедура от 90-е. Познавам Тото и считам, че е доброжелателен човек. Сигурен съм, че се разкайва и съжалява. Сигурна съм, че по-скоро се е подвел по реакцията на публиката и на Тити ”, счита PR мениджърът.

За клипа от предаването на Тото режисьорката Зорница София отбелязва, че резултатът му не трябва да се подценява, тъй като децата се възпитават от държанието на водещия и отношението му към сходни истории.

„ По отношение на извинението на Тото, желая да кажа следното: 4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „ кумир ”. Изведнъж той се сети, че не би трябвало да се смее ”, уточни Зорница София.

Според нея би трябвало да има „ ремонт в правосъдната промяна ”. В учебните заведения пък би трябвало да се включат специфични стратегии и децата да се научат да разпознават домашното принуждение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР