Гала смени почти всичките си панелисти. На кафе“ се завръща

...
Гала смени почти всичките си панелисти. На кафе“ се завръща
Коментари Харесай

Гала изрита панелистите

Гала смени съвсем всичките си панелисти. „ На кафе “ се завръща на екран от 4 септември, само че множеството от лицата са нови. Гала и панелистите ще посрещнат феновете в ново студио – артистично кафене, в което всяка заран ще разискват любопитните тематики от деня и ще канят забавни събеседници.

Китодар Тодоров, Милица Гладнишка, Теньо Гогов, Здрава Каменова, Гергана Змийчарова, Михаил Кунчев, Вихра Петрова, Елизабет Методиева и Александър Костадинов са подготвили нова порция любопитни истории, потребни препоръки и развлечение.

Още при започване на годината русокоската разгласи, че сътрудниците ѝ карат финален сезон в нейното шоу. Досегашните панелисти Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска и Юлиан Константинов към този момент не са част от шоуто. Според източник на Lupa.bg, остават Дарин Ангелов и Георги Блажев, само че това ще се разбере сигурно в понеделник.

Поредицата „ Хвърчащите хора “ с Албена Танев и Илиян Любомиров ще продължи да споделя вдъхновяващите истории на сполучливи български бизнесмени и визионери, като от този сезон във фокус ще влязат и такива българи по света. Към предаването ще се включат нови известни лица и един от най-хубавите български треньори и дресьори на животни Венци Дачевски.

От 2 септември съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “ ще се излъчва в познатото време от 7:30 ч. до 11:00 ч. След едногодишен отпуск по майчинство опитният публицист Марина Цекова, се завръща на екран и ще продължи да показва и проучва събитията в края на седмицата, а авторските поредици „ Тук и в този момент “ на Деси Банова-Плевнелиева и „ Нищо персонално “ на Краси Боев ще опишат още вълнуващи и неподозирани истории. Авторската графа на Мариян Станков – Мон Дьо ще се завърне тази есен с юбилеен десети сезон – „ Колелото на ориста “.

В първия епизод от новия сезон на „ Ничия земя “ за първи път пред камера ще застане Северин Красимиров – наказаният за жестокото ликвидиране на Виктория Маринова през 2018 година в Русе. Журналистът Даниела Тренчева и екипът на предаването ще потърсят отговори на невъзможни въпроси, измежду които по какъв начин и за какво се стига до гибелта на дамата. Как наподобява генезисът на насилието над дами, гледайте на 2 септември от 18:00 ч.

В есенната програмна скица „ Темата на NOVA “ още веднъж ще се излъчва всяка събота от 2 септември, незабавно след централната емисия на Новините на NOVA. В първото издание предстоят атрактивни опити и стряскащи данни за протичащото се по пътищата. Журналистът Иван Кънчев и операторът Николай Кънчев ще разкрият кои са най-рисковите сектори и ще тръгнат по следите на рисковите водачи.

„ Да хванеш гората “ се завръща с вдъхновяващи истории за смели хора, избрали нов път към щастието от 3 септември в 16 ч. Начало на новата авторска поредност на журналиста Галя Щърбева ще показа градска двойка с сполучлив бизнес във Варна с идея за селски туризъм в Източна Странджа. Те сбъдват фантазията си за бутиков ресторант и хотел с голяма оранжерия в с. Сладка вода. Сега отглеждат над 20 типа зеленчуци и подправки, а 70% от храната им идва от личната им градина.

Публицистичното предаване „ На фокус с Лора Крумова “ започва своя трети сезон на 3 септември. Всяка неделя от 16,30 до 19 ч. ефирът на NOVA остава непокътната територия за качествената публицистика. Още в първото издание на предаването следва извънреден роман на индивида, разследвал знаковите убийства на българския преход, както и невероятна среща за любовта, киното и още нещо. От тази неделя се завръщат и двете авторски рубрики – „ ИСТОРИИТЕ на Мария Йотова “ и „ Срещу течението “ на Евгений Генчев, а от 10 септември специфичните изявленията на водещата Лора Крумова още веднъж ще се излъчват след централната емисия вести на NOVA.

От 4 септември денят на феновете ще стартира още веднъж в 6 ч. с опитните публицисти Мира Иванова и Виктор Николаев в утринния блок „ Здравей, България “. Част от предаването през есенния сезон ще бъдат и две нови журналистически рубрики. Всяка сряда Ева Костова ще показва любопитни данни и статистики по значимите и настоящи тематики в „ Числата на седмицата “, а в петък Вероника Димитрова ще се вглежда задълбочено в знакови следствия и проблеми по зрителски сигнали в поредицата „ По следите “ – какво се случва с участниците в тях и правят ли институциите работата си след намесата на “Здравей, България “?

С напълно ново и съвременно студио, нов водещ и нови съдържателни детайли започва и предаването „ Пресечна точка “. От 11 септември журналистът Анна-Мария Конова ще показва на феновете уголемен коментар на значимите тематики от деня в познатото следобедно време – всеки работен ден, незабавно след Новините на NOVA в 16 ч.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР