Фолк звездата Камелия сподели изненадващо стори, с което искаше да

...
Фолк звездата Камелия сподели изненадващо стори, с което искаше да
Коментари Харесай

Какво си е причинила на лицето?! Камелия се показа без грим СНИМКА

Фолк звездата Камелия показа изненадващо стори, с което искаше да покаже печеното си агънце за Гергьовден, само че почитателите й останаха сюрпризирани от нейния външен тип. 

Изпълнителката на „ Луда по тебе “ се появи без грим и втрещи всички. В обществените мрежи подозират, че любимката на няколко генерации българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е замязяла на нищо.

Ясно се вижда, че Камелия има смяна в скулите, които са станали много по-големи и подпухнали. „ Защо си причиня това?! На остарели години загуби своя сексапил “, гневят се в мрежата. Не ни отбягва фактът, че е надула устойчиво и устните си.

Неотдавна тя оперира носа си, постави си фасети и замязя напълно на нов човек. Изглежда че хората не могат да я одобряват с новата й визия и от този момент има спад и в кариерата си.

„ Заприличала е на нещо приблизително сред Памела Андерсън и Донатела Версаче. Винаги е била естествена, какво я удари в този момент, не знам “; „ Явно не може да одобри обстоятелството, че остарява и търси способи да предотврати това, само че е неизбежно. Нека остаряваме с достолепие. Или, в случай че се пипа нещо, да бъде добре направено и с мярка, както е при Глория. Но Камелия, Рени и Галена прекалиха и към този момент не наподобяват на нищо “, са единствено част от мненията в мрежата./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР