ПП-ДБ трябва да се откажат от искането си за Министерството

...
ПП-ДБ трябва да се откажат от искането си за Министерството
Коментари Харесай

Пеевски: Габриел трябва да бъде премиер и външен министър

" ПП-ДБ би трябвало да се откажат от настояването си за Министерството на външните работи, тъй като Мария Габриел е по-подготвена ", разяснява ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски и даде за образец вчерашната конференция, в която министър председателят Денков, Габриел и министърът на външните работи на Англия Дейвид Камерън:

" Денков би трябвало да се прибере в кабинета, да се успокои, да си научи домашното, да не ни излага, да види кой е верният, приетият от света външен министър, както той е доста добър учебен министър. Видяхте през вчерашния ден Мария Габриел по какъв начин се оправи. Външната политика е нещо комплицирано! Да бъдем справедливи, тя би трябвало да бъде министър председател и външен министър. Да седнат, да се схванат, да дойдат, да показват оценките на министрите и да се върви напред ".

По мотив взаимните обвинявания в корупция сред сътрудниците в ръководството, Пеевски съобщи:

" Ресурсът е ясно къде е - във всички министерства на Политическа партия. Нека си ги ревизират, дано си гледат министрите. Иначе Борисов за едно е прав - ГЕРБ не може да носи никаква отговорност за министерства, които не са негови. Той има едно министерство и може да носи отговорност единствено за Външно министерство ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР