Познавате ли най-голямата си слабост? Вижте кое е вашето слабо

...
Познавате ли най-голямата си слабост? Вижте кое е вашето слабо
Коментари Харесай

Коя е ахилесовата пета на всяка зодия

Познавате ли най-голямата си уязвимост? Вижте кое е вашето едва място съгласно зодията.

Всички сме чували мита за героя Ахил. Той бил вечен и единственото му едва място било петата. Е, ние не сме даже почти толкоз неуязвими като Ахил, в края на краищата майките ни не са нимфи. Въпреки това всеки има своята така наречен слабост, по която може да ни настъпят доста неприятно. Тя се намира на друго място при обособения човек, напомнят от obekti.bg.

Козирог

Козирозите са същински покорители на върхове, притежаващи високо самочувствие с помощта на неоспоримото си предимство в избрани области. Ето за какво на този земен знак му е изключително мъчно да губи и изпада в рецесия, в случай че не може да резервира шампионата си макар напъните, които поставя. Накратко: за Козирозите провалите са най-голямото предизвикателство и превъзмогването им е най-сладката им победа…

Водолей

Водолеите са непоправими индивидуалисти и желаят постоянно да следват личния си път. Принудата да се нагодят и да се причислят към стадото за тях е същинско изтезание и даже може да ги пречупи вътрешно. За да не го допусне, въздушният знак има два избора: да потърси ниша, в която да изяви своята специфичност, или да се помири, че като незаменими елементи на едно цяло всички хора би трябвало понякога да се приспособяват.

Риби

Рибите се стремят да бъдат част от живота на ближните си. За тях е доста значимо самите те да играят позитивна роля в него – тъй като милеят за другите. Но когато някой не приема помощта им или ги изключва, изпадат в обезсърчение. Въз основа на своята емпатия и съпричастност този воден знак постоянно не съумява да се съблюдава отдалеченост и се усеща беззащитен и обиден, когато някой отхвърля да го допусне до себе си. Да бъдат отхвърлени за Рибите е най-голямото огорчение, а слабото им място е състраданието.

Овен

Овните са привикнали да жънат триумфи. Обикновено се оправят повече от добре с всичко, с което се заловят. За този огнен знак един от най-тежките удари е да открие, че не е чак толкоз талантлив, колкото си е мислил. Ако Овенът откри, че неговата (положителна) самокритика не дава отговор 100 % на действителността, може да изпадне в сериозна рецесия. Когато обаче се съвземе от нея, той в действителност става съвсем невредим.

Телец

По принцип за Телеца е от извънредно значение да стъпва на здрава основа – както в нравствено, по този начин и в материално отношение. Ако му издърпат почвата под краката, това, което му дава опора (ритуали, традиция, притежание), по едно и също време му лишават вярата и силата. За този земен знак измененията и хаосът са бездна, която се старае с всички сили да заобикаля. Но защото двете неща са неизбежна част от живота, Телците са принудени рано или късно да се изправят лице в лице с най-голямата си уязвимост.

Близнаци

Най-голямото предизвикателство за Близнаците е да приказват почтено и намерено за възприятията си. Но в случай че въпреки всичко се преборят със себе си и се доверят на някого, а той ги разочарова – да вземем за пример като съобщи доверието им или не прояви нужното схващане, - се усещат безпределно засегнати.

Рак

По принцип Раците са доста чувствителни и долавят даже най-фините трептения и най-леките съмнения в страстите на близките. От една страна, това ги откроява измежду масата, само че от друга ги натоварва – от време на време непосилно… В лицето на Рака откриваме феномен: най-силните ни страни – в тази ситуация чувствителността - от време на време са и най-уязвимите. Но коства ли си да се лишим от най-хубавото си качество, единствено и единствено да станем недосегаеми?

Лъв

За Лъвовете е значимо другите да ги харесват. Ако отвред ги отхвърлят, изпадат в суматоха, стартират да се съмняват в себе си и да изпитват нерешителност. Най-болното им място и най-големият им боязън е да не бъдат обичани, уважавани и боготворени. Защото без възхищението на близките суетата им е мощно накърнена, а самолюбието им по предписание не е задоволително, с цел да компенсира сходна липса.

Дева

Девите имат високи условия към себе си и постоянно са под пара. Ако се добави и напън извън, като че ли личните им старания не са задоволителни, този земен знак по предписание едвам издължа тежкото задължение. Наистина, със своя перфекционизъм Девата се пробва да избегне това, само че човек не може да управлява външните импулси. Така в старанието си да се защищити, Девата става изключително уязвима.

Везни

По предписание Везните ловко заобикалят споровете, тъй като ценят хармонията и спокойствието над всичко. Но тъкмо там е слабото им място. За този въздушен знак напрежението и дисхармонията са толкоз непоносими, че е подготвен да принася несъразмерно огромни жертви, единствено и единствено да предотврати конфликтните обстановки. Но в случай че Везните одобряват, че търканията са част от живота, уязвимото им място ще стане на половина сензитивно.

Скорпион

Скорпионите избират доста деликатно на кого да подарят доверието си. Когато открият подобен човек, те му имат вяра безусловно. И в случай че той ги измами или разочарова, целият свят на Скорпиона рухва и той гневно размахва щипки, до момента в който не унищожи и света на другите. Ахилесовата пета на Скорпионите са лъжата и измяната.

Стрелец

Стрелците имат мега нужда от независимост и мощен блян към самостоятелност. Да лимитират свободната воля или себеразгръщането им и да ги създадат подвластни от други хора за тях е убийствено. Този огнен знак не понася принудите. Спасение от тази алтернатива носи разбирането, че зависимостта може и да разтоварва и че приемането на взаимните ни зависимости ни прави свободни. Но до момента в който доближи до това просветление, Стрелецът ще изтърпи много терзания и разочарования.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР