Позната ли ви е безсилната мантра за перфектно тяло трябва

...
Позната ли ви е безсилната мантра за перфектно тяло трябва
Коментари Харесай

Спортувате, не преяждате, но въпреки това напълнявате? Тази книга е за вас!

Позната ли ви е безсилната мантра за съвършено тяло „ би трябвало да хапвам по-малко и да спортувам повече ”? Колко време продължавате да я повтаряте без нескончаем резултат?

В „ Код затлъстяване ” доктор Джейсън Фънг потвърждава, че причинителите на наднорменото тегло не са калориите и мазнините, както сме се заблуждавали до момента. Виновни са хормоните.

С тази книга сляпото блуждаене сред кантара, фитнес залата и глада може да завърши, тъй като в нея ще откриете препоръки за реализиране на мечтаните килограми, учредени на науката, а не на митологията. Необходимата вяра също се крие сред страниците ѝ. А мотивацията – тя единствено чака да я разсъните.

Отговорите ли с „ да ” на някой от следните въпроси, то тази книга е за вас:

Напълнявате ли елементарно? Напълнявате ли, макар че спортувате постоянно и не преяждате? Имате ли проблем с намаляването на тежестта даже при нисковъглехидратна диета? Искате ли да се предпазите от преддиабетно положение и Диабет вид 2? Страдате ли от положение на инсулинова устойчивост? Искате ли да знаете кои храни са най-вредни за вашия метаболизъм и изцяло здраве?

Д-р Фънг отваря очите ни, показвайки фундаменталната връзка сред инсулина и затлъстяването. Той събира отряд от неоспорими обстоятелства от историята, медицината, политиката, науката и човешкия опит, които отстрелват един по един всички легенди за контрола на тежестта.

Истината е, че затлъстяването е хормонално разстройство, при което са налице високи равнища на инсулин или инсулинова устойчивост, породени от приемането на избрани храни. При сходно положение килограмите се натрупат, без значение от диетите и постоянния спорт. Обратим ли е процесът, ще ни каже доктор Фънг, на който по-късно ще благодарим, че е разобличил същинския провинен за един от най-наболелите проблеми на обществото. Надмогването му към този момент е на 336 страници разстояние.

„ Код затлъстяване ” е признание и светлина в тунела за всички, които цялостен живот се борят с наднорменото тегло. Книгата измива виновността и срама, появили се в резултат несполучливите опити за намаляване и зарежда с нови сили за битка с демона, наименуван затлъстяване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР