Поздравявам МВР, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това

...
Поздравявам МВР, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това
Коментари Харесай

Борисов: Подготвят се акции за боклука на още 7 места

„ Поздравявам Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това не е първото място, където влизат по този метод. Подготвят се акции на най-малко още седем места ". Това заяви министър председателят Бойко Борисов по време на ревизия на сектора от „ Балкански поток “ в Плевенско по отношение на интервенцията на Министерство на вътрешните работи, извършена в четвъртък. При нея бяха запечатани хранилища, в които се съхранявали 9000 тона нерегламентирани боклуци. Проверява се дали те са рискови и от кое място тъкмо са импортирани.

„ Всеки, който мисли, че може да прави спекулация на гърба на здравето на българските жители, ще си понесе глобите “, безапелационен бе Борисов.

„ Винаги съм смятал, че има лична отговорност, има хора, които получават заплата за своята работа и са оторизирани, когато издадат един документ, той да е закономерен. Ако има хора, които са нарушили закона, тук наоколо е Белене, където да завършат своята кариера. Това е битка с корупцията “, разяснява министър председателят по отношение на решението на Регионална инспекция за опазване на околната среда за предпазване и горене на отпадък на плевенската компания, която не е имала нужния потенциал за сходна активност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР