Поздравление на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов към

...
Поздравление на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов към
Коментари Харесай

Командирът на Сухопътните войски поздрави личния състав за празниците

Поздравление на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов към персоналния състав на войските във връзка идните Коледно-ховогодишни празници.

" Уважаеми генерали, офицери, сержанти, бойци и цивилни чиновници,

Приемете от името на Ръководството на Сухопътните войски и персонално от мое име най-сърдечни поздрави по случай настъпващите

Коледни и Новогодишни празници!

Рождество Христово и посрещането на Нова година носят доста страсти, пречистват душите ни, вършат ни по-мъдри и целеустремени.

Благодаря ви за проявените през годината висок професионализъм, безрезервност и отговорност при осъществяването на ежедневните служебни отговорности по време на извършените учения у нас, в чужбина и взаимните подготовки.

Убеден съм, че ще продължавате да изпълнявате своите задания все по този начин правилно, с чест и достолепие. Приемете моите пожелания за положително здраве, благополучие, персонални и служебни триумфи!

На всички военнослужещи и цивилни чиновници от Сухопътните войски поисквам на първо място Новата 2018 година да е мирна. Нека я посрещнем с вяра за по-добри дни, да я осъществим със градивен труд и я изпратим със сбъднати фантазии.

Весела Коледа и щастлива Нова година! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР