Появиха се ориентировъчните цени и датата на излизането на смартфона

...
Появиха се ориентировъчните цени и датата на излизането на смартфона
Коментари Харесай

Първа информация за смартфона LG V40 ThinQ с пет камери

Появиха се ориентировъчните цени и датата на излизането на смарт телефона LG V40 ThinQ. Информацията е на PhoneArena.
Базирайки се на датите на излизане на моделите LG V10, V20 и V30, PhoneArena предвижда, че анонсът на LG V40 ThinQ ще се състои по време на огромното ревю IFA 2018. Да си напомним, че IFA 2018 може да се състои на 31 август тази година. Но е допустимо да стартира и през първата седмица на месец септември. Продажбите би трябвало да стартират в интервала сред 21 и 28 септември.

Ориентировъчната цена на новия смарт телефон PhoneArena чака да бъде на равнището на излезлият през месец юни LG V35 ThinQ. Тоест, $899. Да си напомним, че миналогодишният LG V30, показан на IFA 2017, струваше $799.

Според изтекла наскоро информация, LG V40 ThinQ с кодово име Storm, ще бъде първият смарт телефон от толкоз огромен производител, оборудван с пет камери по едно и също време . Според тези данни, главната камера ще е тройна, а предната – двойна.

Смартфонът ще има разрез в жанр iPhone X. Целият дизайн наподобява на наедрял LG G7. Телефонът ще се базира на топ-процесора Qualcomm Snapdragon 845. Отбелязва се Hi-Fi чипа Quad DAC. Той включва четворен ЦАП и обезпечава доста високо качество на звука. Скенерът за пръстови отпечатъци остава на задния панел.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР