Появи се видеозапис от охранителни камери, на които се вижда

...
Появи се видеозапис от охранителни камери, на които се вижда
Коментари Харесай

Появи се видео с бягащ мъж от мястото на убийството на Виктория в Русе

Появи се видеозапис от охранителни камери , на които се вижда к ак мъж бяга от мястото на убийството на журналистката Виктория Маринова , показва.
 
За първи път пред камерите застана някогашният ѝ брачен партньор, който е и притежател на малкия екран, в която тя е работела. Въпреки че са разведени, Свилен Максимов и Виктория Маринова са поддържали другарски взаимоотношения. Той е индивидът, приказвал за последно с нея.
 
Свилен е един от първите разпитани в полицията. След като излиза наяве, че не е обвинен, той прави опит да се включи в следствието. Максимов и негови сътрудници се заели с ревизиране на записи от техни видеокамери в региона на убийството. На едно от видеата се вижда фигура на мъж, който бяга от мястото.

 
Междувременно през днешния ден стана ясно, че 21-годишният Северин Красимиров от Русе е арестуван в Германия за убийството на журналистката Виктория Маринова. Това оповестиха на брифинг в Министерския съвет основният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов. Мъжът е напуснал страната през Дунав мост при Русе 24 часа след убийството и е арестуван късно нощес от управляващите в Германия.

 
По данни на прокуратурата ДНК-профилът на Красимиров съответствува напълно с откритите следи по тялот о и облеклата на жертвата. Задържаният живее в ромската махала на русенския квартал „ Тракция ” покрай мястото, където в събота Виктория Маринова бе открита изнасилена, душена и убита. Мотивите за убийството към момента не са изрично доказани, само че по думите на Цацаров евентуално става дума за непринудено нахлуване за полово посягане. Красимиров има престъпна регистрация за кражба на цветни метали, когато е бил 10-годишен, упражнявал е бокс и е евентуално да е бил пийнал по време на нападението. Предстои немски съд да прегледа заповедта му за арест, сл ед което Красимиров ще бъде екстрадиран в България. Задочно са му повдигнати обвинявания за обезчестяване и ликвидиране.-->
 
Тялото на 30-годишната Виктория Маринова бе намерено в събота следобяд покрай алея край Дунав. Тя бе административен шеф и водещ в русенската телевизия TVN. По данни на Министерство на вътрешните работи дамата е била изнасилена, душена и убита.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР