Появата на COVID-19 може да бъде свързана с изтичане на

...
Появата на COVID-19 може да бъде свързана с изтичане на
Коментари Харесай

Високопоставен руски политик обвини САЩ за създаването и разпространението на COVID-19

Появата на COVID-19 може да бъде обвързвана с приключване на вируса от американска биологична лаборатория. Затова съветското държавно управление би трябвало да повдигне въпроса за отговорността за разпространяването му. Това разгласи във вторник ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, съобщи " ".

" Въз основа на това по какъв начин мълчат Съединени американски щати може да се направи един извод: явно това се дължи на обстоятелството, че те имат някакъв теч в лабораториите. Би било вярно, в случай че държавното управление повдигне тези въпроси ", означи Володин на съвещание на Съвета на законодателите на Руската федерация.

Председателят на долната камара прикани Съединени американски щати да спрат проучванията, разследване от които може да е произходът на ковид.

" И дано помислят по какъв начин да компенсират всички страни, които са потърпевши от това. Ясно е, че той е открит в Ухан. Но в Ухан в чия лаборатория? Американска. Те са вложили там, " акцентира ръководителят на Държавната дума.

Според него най-вероятно редом се работи за моделиране на вируса " и това се прави от Съединените американски щати ". Ако това проучване не бъде спряно, светът ще бъде " пленник на нови обстановки ", предизвести той.

В тази връзка политикът напомни действието на американските лаборатории в Грузия и Източна Европа.

" Това би трябвало да бъде следено. И дружно с голямата работа, която се прави от вас, държавното управление, тези въпроси би трябвало да бъдат повдигнати. Нека ги проучим ", сподели Володин на вицепремиера Татяна Голикова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР