Поведението на Кристиано Роналдо напоследък показва само едно – недоволство.

...
Поведението на Кристиано Роналдо напоследък показва само едно – недоволство.
Коментари Харесай

Роналдо отново се сопна

Поведението на Кристиано Роналдо в последно време демонстрира единствено едно – неодобрение. Въпреки гръмкото завръщане на „ Олд Трафорд”, португалецът несъмнено не се усеща по този начин удобно, както се очакваше.

За това сигурно способстват и резултатите на „ алените дяволи” в последно време, които пък от своя страна доведоха до уволнението на Оле Гунар Солскяер.

Той бе сменен от Майкъл Карик, а това не оказа помощ на Роналдо. Вчера младият експерт изненадващо реши да остави на пейката огромната португалска звезда в дербито с Челси. Той се появи в игра през второто полувреме, само че все пак Юнайтед стигна единствено до точката, макар че точно гостите поведоха на „ Стамфорд Бридж”.

След последния съдийски сигнал Роналдо не пожела да поздрави нито един противник на терена, или пък своите почитатели, а вместо това се втурна към тунела, с цел да се скрие от телевизионните камери.

Дали причина за странната реакция е равенството, или пък решението на треньора да го остави на пейката, можем единствено да гадаем…
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР