Повечето привърженици на Ливърпул продължават да подкрепят треньора Юрген Клоп,

...
Повечето привърженици на Ливърпул продължават да подкрепят треньора Юрген Клоп,
Коментари Харесай

Ливърпул се разпада, раздялата с Клоп ще е най-доброто решение за клуба

Повечето последователи на Ливърпул не престават да поддържат треньора Юрген Клоп, макар тежкия сезон и очевидния спад в тима през последните месеци.

Все още рядко могат да се чуят гласове, които да приканват за промяна на мениджъра, само че един от любимците на " Анфийлд " излезе точно с такова мнение.

Бившият полузащитник на отбора Дитмар Хаман в никакъв случай не се е тормозил да изрича мнението си по настоящите въпроси в Ливърпул и в този момент прикани Клоп да си тръгне след края на сезона.
 Джейми Карагър изхвърли Ливърпул и Тотнъм от сметките за Топ 4
Джейми Карагър изхвърли Ливърпул и Тотнъм от сметките за Топ 4

Мисля, че дълго време смятахме, че Манчестър Юнайтед обезпечено ще стигне до такава степен, споделя той

" Ако не привлекат играчи, не виждам по какъв начин ще остане. Защото не си представям той да остане без да има и дребен късмет да се бори за купата. Конкуренцията е голяма ", съобщи цитираният от webcafe.bg Хаман пред Sky Germany.

" Смятам, че ще е най-добре и за двете страни, в случай че се стигне до разлъка през лятото. Отборът се разпада през последните няколко месеца. Знам, че ще бъде мъчно, защото той е от много време в Ливърпул, има доза страст в сходно решение, само че действителността е такава ", сподели още Хаман.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР