Повечето наблюдения за НЛО са записани от пилоти и оператори

...
Повечето наблюдения за НЛО са записани от пилоти и оператори
Коментари Харесай

НЛО – заплаха или сигурност?

Повечето наблюдения за НЛО са записани от водачи и оператори на Военноморските и Военновъздушните сили на Съединени американски щати. До 30 август м.г. американските управляващи са записали повече от 500 наблюдения на неидентифицирани летящи обекти. В отчета на ODNI написа, че след публикуването на предварителната оценка на дирекцията през юни 2021 година, неидентифицираните аномални феномени са нараснали неведнъж, частично заради съсредоточените старания за унищожаване на тайната по тематиката за UAP и с цел да се разпознаят евентуалните опасности, представляващи тези феномени за сигурността на полетите, както и за евентуална противникова активност.

 

В началото на този месец ръководителят на Американския институт по аеронавтика и астронавтика (AIAA) и на Комитета за интеграция и разпространение на НЛО (UAPIOC) Райън Грейвс разяснява отчета като акцентира, че най-голямата незнайна е дали тези НЛО съставляват заплаха за въздушните полети.

 

В този ред на мисли той настоя за още по-голяма бистрота на активността по наблюдаване и разбор на НЛО, с цел да се подсигурява цялостната сигурност на гражданските и военни самолети.

Той е безапелационен, че мъглата на секретността не е от изгода за никого.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР