Повечето хора се чувстват добре, когато са обкръжени от приятели,

...
Повечето хора се чувстват добре, когато са обкръжени от приятели,
Коментари Харесай

Какво обичат да правят различните зодии, когато са сами?

Повечето хора се усещат добре, когато са обкръжени от другари, само че има и такива, които обичат да остават постоянно сами. Тогава те се усещат в действителност свободни и безгрижни. Ето какво обичат да вършат другите зодии, когато са сами:

Овен

Овенът ще се разрови в хладилника да търси храна, която ще изяде пред тв приемника или компютъра, след което ще се замисли за секс. След това, удовлетворен от себе си, ще отиде на фитнес или среща с другари, с цел да повтори упражнението – храна, секс, само че този път в обществен кръг.
 храна Thinkstockphotos
Телец

Телецът на драго сърце ще се наслаждения на времето си самичък вкъщи, като най-вероятно ще го прекара в готвене и ястие. Представителите на тази зодия постепенно и на драго сърце ще сготвят гурме вечеря за цяла компания другари, само че ще си хапнат всичко до последната трохичка сами, в усамотение и удоволствие на всяка хапка.

Близнаци

Близнакът ще се почувства за секунда зле, щом разбере, че е останал самичък. Веднага ще реши, че е подценен от всички и никой не го е грижа за него, само че в идната минута даже няма да си спомня за тези мисли, а ще е хванал телефона да си приказва с някой другар, до момента в който сърфира в интернет. Като си завърши диалога, ще стартира нов, този път най-вероятно по скайп или вайбър и по този начин, до момента в който някой не се прибере и не бъде атакуван от словесния поток на Близнака, почувствал се в изолираност толкоз време.-->

Рак

Ракът е доста евентуално въобще да не разбере, че е самичък в къщата, защото обича да населява личната си черупка (в този случай стаята си). С наслаждение ще се отдаде на обичания си сериал, обичаната си храна (най-вероятно чипс, пуканки, шоколад или торта), а печката ще бумти радостно на макс, с цел да се поддържа уют и топлота.

Лъв

Лъвът ще се възползва от самостоятелността си, с цел да отдели няколко часа на външния си тип. Без значение дали ще е баня, епилация, любуване пред огледалото и тестване на разнообразни прически, те ще употребяват времето за себе си, с цел да са сигурни, че всичко е тъкмо по този начин, както го желаят. Ако пък ги мързи, ще полегнат с книга или по-скоро преносимия компютър в ръка и ще ревизират какъв брой лайкове има последната им фотография във Facebook или Инстаграм.

Дева

Девата останала сама в дома ще употребява времето си пълноценно, с цел да подреди и почисти. Тя страда от манията, че всичко е разбъркано и никой не подрежда, а единствено нарушава с користни цели висшия ѝ ред. Девата ще подреди, почисти и измие, след което ще се изкъпе и прилежно ще поседне да прегледа сметките и да направи проект за извършване на покупки идната седмица.
 почистване Thinkstockphotos
Везни

Везните ще се зарадват, че са останали сами и ще посветят времето напълно на себе си. Дори и да има неизмити чинии или сухо пране на простора, те ще предпочетат дългият парещ душ (или вана) и гледане на обичан филм с чаша аперитив в ръка, пред това да свършат някаква домакинска работа. Защото това въпреки всичко е работа, за която ще има време, до момента в който почивката е по-важна и приятна.

Скорпион

Скорпионът цени времето си самичък повече от това със фамилията си. Той ще се посвети на свои секрети, заговорнически занимания, като да вземем за пример да прекара половин-един час в тоалетната, до момента в който чете престъпна книга. След това ще обърне внимание на съседите, наблюдавайки ги тайничко през щорите на прозореца и цъкайки безшумно с език.

Стрелец

Стрелецът ще се отдаде на възвишени занимания, насърчаващи интелектуалното му развиване – ще приказва самичък на себе си за нещата, които го вълнуват и с които надува главите на околните си. Освен това ще се посвети на някакво занимание, като нареждане на пъзел, гледане на научно-популярен филм или четене на книга за самоусъвършенстване.
 самотност Thinkstockphotos
Козирог

Козирогът ще се възползва от времето си самичък, с цел да свърши още малко работа, да направи изследване за новия си план, който счита да задвижи, да ревизира цените на хотелите и самолетните билети за плануваната отмора след няколко месеца и ще ревизира по какъв начин се движи харченето на фамилния бюджет, дали има нови сметки за заплащане, какъв брой пари са се икономисали за последния месец и ще има ли изгода да се сприятели с новите съседи от прилежащия вход.

Водолей

Водолеят ще прекара времето си самичък, в размишления, четене на езотерични книги, а по-късно диалози със инцидентен човек, с който одеве са се срещнали в обществените мрежи.
 четене Thinkstockphotos
Риби

В момента, в който Рибите схванат, че са сами вкъщи, мигновено ще си облекат пижамата и ще легнат да дремнат. Ако съня не ги споходи, ще заседнат пред тв приемника и обичаното си предаване, до момента в който някой се прибере и им направи сандвич за ядене.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР