Потвърждение за това са и неспирните реакции в мрежата, която

...
Потвърждение за това са и неспирните реакции в мрежата, която
Коментари Харесай

УДАРИХА ДЪНОТО: Златка и Благой продават нероденото си бебе за жълти стотинки в Биг Брадър

Потвърждение за това са и неспирните реакции в мрежата, която гърми от подигравателни намеци по техен адрес. Плеймейтката и футболистът нямат ни най-малка визия какво ги чака на открито, когато присъединяване им в шоуто завърши, само че най-малко са сигурни в едно – че ще компенсират чувството от неприятната изненада с 50 бона от формата, които ще си разделят.

Първоначално Златка се е пробвала да изнуди същата сума единствено за себе си, защото на предходното си влизане е взела 60 000 лева Мераците й били потушени с претекста, че вместо по-голяма цифра, в продукцията компактно до нея ще бъде „ огромната й обич “. Благой също опитал да контракти по-голяма сума от 25 000, защото те ще разделят 50-те бона, само че с обяснението, че ще направи огромно шоу, предлагайки брак на Райкова в ефир. Този филм към този момент сме го гледали, единствено че в основна роля бе Георги Валентинов и в друго риалити - в „ Като две капки вода “, писа „ Шоу “.

В шоуто на Джизъса Златка с малоумна ловкост намесва и възможна бременност. Снощи Ники Кънчев заяви, че русокоската е поискала да си направи тест за бременност в Къщата. Това евентуално е част от извратения сюжет на двойката, която е подготвена да стигне до финала с цената на всичко. Очевидно Райкова не се е подготвяла да бъде майка, защото през целия сезон наблюдавахме по какъв начин пуши като комин и по какъв начин не ляга да спи, без да сръбне чаша алено вино. За да отмъсти на Никита даже пи шотове с текила. Златка не се пазеше и по време на задачи, а се раздаваше като за последно.

Бременността е прочувствен миг за двама души, а най-странното е, че до финала остава единствено седмица, само че Златка е решила да употребява като коз теста, с цел да вдигне още звук около себе си. Нищо няма да й коства да изчака още няколко дни и да ревизира дали е бременна отвън къщата. Феновете смятат играта й за мега извратена и сякаш двамата с Благо няма накъде повече да ударят дъното.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР