Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от Каризма“, стяга къща край

...
Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от Каризма“, стяга къща край
Коментари Харесай

Миро стяга къща и прави бебе

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „ Каризма “, стяга къща край София, дружно със брачната половинка си Ели Златанов. Певецът издава, че до завършването й остават още 4 месеца, което накара някои от феновете му да заподозрат, че двойката са в очакване на дете.

„ Бебе или къща? Пожелаваме ви здраве, мир и цялостна къща, с цел да бъде дом! “, пишат почитателите му.

 

Изглежда Ели в последно време прекарва повече време в България, с цел да е по-близо до брачна половинка си. До наскоро тя живееше в Лондон, където въртеше сполучлив ресторант, само че в този момент е трансформирала целите си и е решила да е до мъжа си.

За никого не е загадка, че Миро имаше съществени проблеми с чашката, за които Ели даже не подозирала. Нещо повече – съгласно осведомени тя даже чувствала виновност, че не го е подкрепила в сложни моменти и по тази причина е взела решение да стегне просторна къща край столицата, където да свият фамилно гнездо. Дали в реалност, са и в очакване на бебе, единствено времето ще покаже.

 

Припомняме, че двамата подписаха брак през 2016 година на гръцкия остров Корфу. По-късно стана ясно, че бракът им не е годен у нас, само че това не им попречи да се усещат като същинско семейство. Този факт обаче породи редица клюки, най-много свързани с това, че връзката им е цялостен фарс, целящ да прикрие щенията на Костадинов към личния му пол.

 

Обича децата, само че към момента няма свое 

Преди време изпълнителят загатна, че с Ели са подготвени да посрещнат още един член в фамилията.

„ Аз съм извънредно благополучен човек във връзка с любовта. Имам човек до себе си от дълги години. И в случай че ме питате за бебе – да, работим по въпроса, като се забележим с моята половинка. И е Божа работа по кое време ще стане това “, споделял е Миро.

 

Той е доста религиозен и във всичките си изявленията приказва за Всевишния. Ревностен евангелист е още от ученическите му години. Едва 13-годишен взема решение, че Господ го пази и приема протестантството. Другите религии не го интересуват. Спортът също доста му оказал помощ освен за физическото здраве, само че и за вътрешния баланс.

 

Като дете не обичал часовете по физическо, само че през последните години преоткрил тренировките и в този момент е в по-добра форма от всеки път.

„ Харесва ми най-много по какъв начин се усещам, по-късно ме стимулира и визията, която реализирах “, отбелязва музикантът, който е трансформирал фитнеса в наложителна част от всекидневието си. Резултатите също са налице.

 

Миро споделя, че постоянно се осланя на божията помощ в сложните моменти. Най-тежкият интервал в живота му е, когато се борел с алкохолната взаимозависимост.

„ Пиех общоприетоо като всеки българин, само че след това започнах да го върша и когато съм радостен, и когато съм печален, и когато съм ядосан

Случи се по този начин, че прекарах цяла една нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле. Бях пил с часове и си споделих, че не може повече да не преставам по този начин – или загивам от това, тъй като този табиет към този момент ме характеризираше като персона, или се измъквам. Справих се благодарение на Бог! “, споделял е артистът.

 

Той не крие, че до момента с половинката му са живели разграничени. Събирали се главно по празници и почивки. Това състояние обаче е напът да се промени, откакто къщата им бъде приключена. „ Нека домът, който градите, да е изпълнен с уют, обич и светлина. Детска шум да

нарушава спокойствието ви. Бъдете доста щастливи и благословени! “, пожелават феновете на звездата.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР