Потреблението на стомана в Китай, според предварителните данни се е

...
Потреблението на стомана в Китай, според предварителните данни се е
Коментари Харесай

Търсенето на стомана в Китай през тази година е нараснало със 7,7 %


Потреблението на стомана в Китай, съгласно предварителните данни се е нараснало през 2017 година със 7,7 % - до 725 млн. тона. По-високото ползване се дължи главно на възстановяване на стопанската система на страната и повишеното търсене от страна на строителният, автомобилният и енергиен браншове, а също по този начин и от машиностроителният бранш и корабостроенето, написа изданието China Daily, представено от непознатите организации.

В същото време растежът на търсенето на стомана в Китай през 2018 година ще се забави до 0,7 %, като потреблението ще е 730 млн. тона, се споделя в материалите на Китайският планов и научно проучвателен институт за металургия.

Производството на стомана в Китай през 2018 г в Китай, съгласно упованието на института ще се усили с 3% - до 832 млн. тона, а през 2018 година може да е 0,7 % до 838 млн. тона.

Търсенето на желязна руда от страна на огромните консуматори от бранша ще се усили, съгласно прогнозите с 1,3 % - до 1,122 млрд.тона. В същото време потреблението през 2018 година съгласно упованията ще спадне с 0,2 % - до 1,12 млн. тона.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР