Потребителка на портала MumsNet се оплака от своя жених, който

...
Потребителка на портала MumsNet се оплака от своя жених, който
Коментари Харесай

Разочарована невеста се оплака в мрежата от любимия си, купил й пръстен само.... с един малък брилянт

Потребителка на портала MumsNet се оплака от своя младоженец, който й купил годежен пръстен за $1,7 хиляди Според думите на дамата, нейният мъж получава шестцифрена заплата и е неприемливо да икономисва при закупуването на толкоз значима движимост. " Моят мъж ми направи предложение за брак и избра пръстен с един дребен безценен камък и то от бяло злато. От една страна аз бях доста щастлива, само че от друга - за какво го е купил толкоз на ниска цена? Обикновено той е великодушен, а в този момент не мога да го виждам в очите ", написа недоволната жена.

" По принцип, в визиите си аз смятах, че ще изберем пръстена дружно, въпреки всичко ще го нося всеки ден и би трябвало да ми харесва. Мисля, че сътрудниците му са го посъветвали да купи подобен на ниска цена пръстен, с цел да ме ревизира ", написа още тя.

Впрочем, недоволството на девойката не било възприето позитивно от никого в мрежата. Много от потребителите се нахвърлили върху нея с упреци, обвинявайки я в изгода. " Бракът — това е доста повече, в сравнение с един пръстен, от него не зависи бъдещият взаимен живот ", написа един от потребителите в Mavis Flump.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР