Потребителите ще могат да ги трият поединично или всички наведнъжMicrosoft

...
Потребителите ще могат да ги трият поединично или всички наведнъжMicrosoft
Коментари Харесай

Windows ще показва известията от Android смартфона

Потребителите ще могат да ги трият поединично или всички едновременно

Microsoft е на път да осъществя дълго чакана функционалност в своята Оценка за съвместимост – известията от Android смарт телефони да се демонстрират на Windows десктопа (източник: Microsoft Your Phone Companion)

Нова функционалност на Windows 10 ще улесни потребителите на Android смарт телефони и лични компютри – те ще могат да виждат на екрана на РС-то известията от своите мобилни устройства.

Microsoft е на път да извърши едно от най-желаните от потребителите обещания, свързани с плана Your Phone. Свежа версия Windows Insider Preview идва с функционалност за проявление на Android известията от смарт телефона на персоналния компютър.

Ако потребителят позволи на приложението да демонстрира известията, ще може да научава за всяко значимо известие или друго деяние на собствен другар в обществените мрежи, без да употребява смарт телефона си, напряко на екрана на РС-то.

Нещо повече, функционалността разрешава заличаване на известията – поединично или всички едновременно – от компютъра, като по този начин те биват премахвани и от смарт телефона. Не е планувана обаче опция за отговор на известията, само че все пак сходно изобретение е потребно за приложения като Snapchat и Twitter.
още по тематиката
Смартфонът и компютърът се синхронизират безжично – чрез Bluetooth и Wi-Fi. Новата функционалност към този момент е налична за участниците в програмата Windows Insiders, версия 1803 (RS4). Тя работи със смарт телефони под ръководство на Android 7.0 Nougat или по-нова версия с конфигурирано приложение Your Phone Companion, което се смъква от Гугъл Play.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР