Пострадалата жена, блъсната от автобус в София, е с множество

...
Пострадалата жена, блъсната от автобус в София, е с множество
Коментари Харесай

Има опасност да бъде ампутирана и ръката на жената, блъсната от автобус

Пострадалата жена, блъсната от рейс в София, е с голям брой политравми - голям брой счупвания на таз, десен крайник, ребра. Наложило се е по неотложност ампутация на крайници. Жената е в устойчиво положение. Това съобщи доктор Станислав Милев от УМБАЛ " Света Анна " на брифинг пред публицисти

" Тя е контактна. Реагира на болки и вербални дразнения, само че остава с заплаха за живота. Предстоят още интервенция. Има заплаха от ампутация и на ръката. Следващите 72 часа ще са основни за оцеляването както на дамата, по този начин и да се реши дали ръката ще оцелее. Освен това потърпевшата е с черепно-мозъчна контузия ", уточни доктор Милев.

По думите му на подобен вид пациент шансът да оцелее е най-малък. Благодарение на реанимационния екип пациентката е жива ", уточни още той.

Припомняме, че дамата, която бе блъсната от рейс в София е в тежко положение и сега се намира в болница " Света Анна ". 52-годишната жена е с ампутиран крайник и с заплаха за живота, оповестиха от болничното заведение.

Екип воден от доктор Станислав Милев е оперирал по неотложност дамата, потърпевша от злополуката. Тя беше призната в реанимацията на УМБАЛ " Св. Анна " с политравма (множество тежки фрактури на таза, единия крайник и едната ръка). Наложило се е ампутация на крайници. Тя е с заплаха за живота, оповестиха от лечебното заведение в прессъобщение до медиите.

 

От началника на отдел " Безопасност на придвижването " стана ясно, че на лидера му прилошава, губи схващане и навлиза в насрещното платно. " Имало е пресичаща жена. За жал удря нея и се стопира в два автомобила, които са били паркирани ", уточни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР